Kako blagovna znamka TENA zagotavlja najboljšo nego oseb z inkontinenco

Vse naše dejavnosti so usmerjene k zagotavljanju boljšega življenja ljudi, ki uporabljajo naše izdelke in storitve. Zato v številne raziskovalne programe vključujemo ljudi, ki bi jim radi pomagali, oni pa nam pomagajo razumeti vpliv obvladovanja inkontinence na posameznike, oskrbnike, zdravstvene delavce, ustanove in državne organe na področju zdravstva.

Na teh informacijah temeljijo naše raziskave in razvojni programi, v katere se vključujejo tudi znanstveniki in zdravstveni delavci, ki nam veliko pomagajo s svojim strokovnim znanjem in izkušnjami. Z raznovrstnimi znanji prispevajo k razvoju povsem novih izdelkov in storitev, ki zmanjšujejo vpliv težav zaradi inkontinence na vsakdanje življenje ljudi s to motnjo.

S tem pristopom smo dosegli inovacije pri ustvarjanju visoko vpojnih, mehkih in neopaznih izdelkov, ki zagotavljajo, da koža ostane suha. To so osnovne zahteve posameznikov, ki želijo obvladovati inkontinenco in ohraniti normalno življenje.

Prepričani smo, da ljudem z inkontinenco lahko spremenimo življenje

Mislila sem, da si nikoli več ne bom upala obleči kopalk.
TENA Lady Ultra Mini je naš najbolj neopazen ščitnik.

Naučila sem se mu zaupati in vem, da bo ostal suh.
Zaradi edinstvene tehnologije QuickDry Topsheet in vpojnega sistema Lock Away Core naše predloge in hlačke tudi po uporabi ostanejo suhe in varne.

Mislila sem, da je čas preživljanja dnevov na prostem minil. Z izdelki TENA Pants Discreet pa ...
TENA Pants Discreet - hlačke, ki so videti povsem običajno in jih nosimo kot vsako drugo spodnje perilo, ponujajo celodnevno udobje in varnost.

(Zdravstveni delavec v domu)
Ko smo v našem domu začeli uporabljati izdelke TENA, so težave z razdraženo kožo preprosto izginile.
V vseh izdelkih na področju zdravstvene nege smo začeli uporabljati sistem FeelDry™. To je posebej razvita zgornja plast s hitrim vpijanjem, ki omogoča, da koža ob uporabi ostane suha tudi ob pritisku. Tako zmanjšamo tveganje pojava razdražene kože, pogostost menjave predlog in hlačk ter s tem povezane stroške. Močno se poveča tudi bolnikov občutek udobja.

(Sorodnik skrbnik)
Pri 65 letih moja telesna moč ni več taka kot včasih. Kadar mami menjujem plenice za inkontinenco, hudo obremenjujem svojo hrbtenico.
TENA Flex je ergonomsko oblikovan izdelek, ki združuje vse v enem. S svojo obliko olajša menjavo predlog in plenic pri nepokretnih bolnikih in hkrati zmanjša tveganje, da bi pri tem oskrbnik preveč obremenil svojo hrbtenico. Z njim je postopek menjave plenice bolj preprost in za oba manj obremenjujoč.

Varnost

Vsi naši izdelki so narejeni v skladu z najvišjimi varnostnimi standardi in opremljeni z oznako skladnosti CE, ki dokazuje, da so varnost in lastnosti izdelka skladne z direktivami EU.