Kaj želite izvedeti o otroški inkontinenci?

Vsi otroci, ki so stari več kot 3 leta, ponoči ne močijo več postelje, kajne?

Spoznajte, kako je v resnici

V tem razdelku so informacije in nasveti za odpravljanje težav z inkontinenco ter dnevnim in nočnim močenjem pri otrocih. Na osnovi najpogosteje zastavljenih vprašanj smo poskusili zbrati vse, kar bi vas morda zanimalo. Če pa želite več informacij o tem, kako težave z oslabljenim mehurjem vplivajo na starejše otroke ali tiste s telesnimi okvarami, obiščite razdelek Nega najbližjih.

 • Dejstvo... ali izmišljotina?

  Obstaja nekaj zmot o inkontinenci pri otrocih. Izpolnite kratek in preprost vprašalnik. Morda boste izvedeli kaj presenetljivega. Morda si kaj napačno razlagate, pa tega niti ne veste.

 • Kaj povzroči težave z oslabljenim mehurjem pri otrocih?

  Ali ste vedeli, da pri starosti desetih let, eden od petnajstih otrok še vedno moči posteljo? Več o vzrokih za inkontinenco, vključno s telesnimi motnjami in dnevnim močenjem postelje, si preberite tukaj.

 • Kaj lahko storite

  Otroku lahko na različne načine pomagate prevzeti nadzor, in sicer z bujenjem ponoči ali zmanjšanjem pitja tekočin pred spanjem.

 • Rešitve za najboljšo nego

  Z izbranimi izdelki lahko močno izboljšate občutek udobja in dobrega počutja vašega otroka, hkrati pa se lahko izboljšata tudi udobje ter počutje vas kot negovalca.

 • Več nege ne stane nujno več

  Preživite več kakovostnega časa s svojimi otroki. Oglejte si, kako vam izdelki blagovne znamke TENA pomagajo pri zagotavljanju boljše nege.

 • Možnosti zdravljenja, ki so na voljo

  Informacije o metodah, izdelkih in zdravilih, ki lahko pomagajo otroku obvladati svoj mehur.

 • Vaša vprašanja

  Tukaj boste našli seznam vprašanj, ki nam jih pogosto zastavljajo starši in negovalci. Preverite, ali se tukaj skriva tudi odgovor na vaše vprašanje.