Kako nam lahko pomaga TENA?

Za vsakega otroka je samozavest ključna za njegovo srečo in uspeh v življenju. Ko otrok namreč doseže neko starost, mu lahko postane nerodno, če še vedno nosi plenice. Otroci so prepričani, da izdelki za zaščito pred težavami z inkontinenco »izdajajo« njihove težave z oslabljenim mehurjem. Ne glede na to, ali so telesno zdravi ali ne, se bojijo, da jih imajo drugi za »nedorasle« in »dojenčke«.

Morda je vaš otrok upravičen do izdelka za zaščito pred težavami z oslabljenim mehurjem s poplačilom nadomestila, ki ga zagotovi zavod za zdravstveno zavarovanje.

Ugotovite, kako.

Če z njimi ne ravnamo previdno, lahko zmanjšamo njihovo samozavest, tako da se prenehajo družiti z vrstniki. Zato je pomembno, da jih pomirimo in jim povemo, da so normalni in da se take stvari dogajajo velikemu številu drugih otrok ter da je oslabljen mehur nekaj, kar bodo prav gotovo prerasli.

Najbolj bodo zaskrbljeni zaradi uhajanja urina. Starši in negovalci pa boste najbolj zaskrbljeni zaradi njihovega telesnega počutja in psihološkega ravnovesja, ob čemer si tudi vi želite, da bi si kmalu lahko ponoči dobro odpočili.

Zaradi vsega naštetega, želimo s posebnimi izdelki na obraze otrok in tistih, ki zanje skrbijo, privabiti nasmešek.

Kje je mogoče najti informacije o izdelkih blagovne znamke TENA?

Izdelke in opise izdelkov boste našli v razdelku »Paviljon izdelkov«. Glejte razdelek Izdelki ali pa jih poiščite v vrstici za krmarjenje pod razdelkom »Izdelki«. V razdelku Pišite nam lahko stopite v stik z nami po elektronski poti ali pokličete telefonsko svetovalno linijo blagovne znamke TENA na št.: 080-10 - 99.

Če trenutno negujete svojega otroka z resno poškodbo ali telesno okvaro, boste našli več informacij v našem razdelku Nega najbližjih.