Ta spletna stran uporablja piškotke. · Kaj so piškotki? Sprejemam

Izdelek s krilci TENA Lady Slim Mini Wings

Varovalna podloga s krilci TENA Lady Slim Mini Wings s tehnologijo microPROTEX™ za komprimiranje zagotavlja TROJNO ZAŠČITO – pred uhajanjem, neprijetnim vonjem in vlažnostjo. Podloga je enake velikosti, kot je manjši higienski vložek, vendar je namenjene za oslabljen mehur. Naša tehnologija microPROTEX™ za komprimiranje zagotavlja vpojnost takrat, ko je treba poskrbeti za občutek varnosti in diskretnosti.

  • Hitra in diskretna zaščita s tehnologijo microPROTEX™
  • Varovalne podloge TENA Lady Slim so asimetrično oblikovane, da se prilegajo telesu posameznikov ter tako zagotovijo diskretnost in udobje
  • Trojna zaščita - suhost, varnost in preprečevanje neprijetnih vonjav

Hitra in diskretna zaščita s tehnologijo microPROTEX™

Varovalna podloga TENA Lady Slim je skrbno načrtovana, da zagotovi učinkovito zaščito pred uhajanjem. Tehnologija microPROTEX za komprimiranje omogoča odlično prepletanje mešanice izjemno vpojnih materialov (absorbentov), da zagotovi vpojnost takrat, ko je treba poskrbeti za občutek varnosti in diskretnosti. Izdelek TENA Lady posameznikom zagotavlja brezskrbnost in samozavest.

Varovalne podloge TENA Lady Slim so asimetrično oblikovane, da se prilegajo telesu posameznikov ter tako zagotovijo diskretnost in udobje

Varovalne podloge TENA Lady Slim zagotavljajo odlično zaščito, udobje in diskretnost. Varovalne podloge TENA Lady Slim so asimetrično oblikovane in prilagojene obliki telesa, da posameznikom zagotovijo prijetno uporabo in jim omogočijo sproščeno izvajanje tekočih nalog in osredotočanje na zabavne plati življenja.

Trojna zaščita - suhost, varnost in preprečevanje neprijetnih vonjav

Vsi izdelki TENA Lady ponujajo trojno zaščito pred iztekanjem, neprijetnimi vonjavami in mokroti. Uporabnice so tako vedno suhe, zaščitene in samozavestne, podnevi in ponoči.

Dermatološko testirano

Vsi uporabljeni materiali v izdelkih so dermatološko testirani, varni in koži prijazni.

Kontrola svežega vonja zagotavlja boljšo samozavest

Varovalne podloge TENA Lady Slim zagotavljajo kontrolo svežega vonja z aktivnimi zrnci, ki zavirajo nastanek neprijetnih vonjav. Varovalne podloge TENA Lady Slim omogočajo diskretno uporabo in pri tem zagotavljajo udobje in ohranjanje osebnega dostojanstva.

Posamično zaviti v priročne ovitke Easy Wrap

Vsaka varovalna podloga TENA Lady Slim Mini je posamično zavita v ovitek Easy Wrap, da jo zlahka daste v torbico ali žep. Varovalna podloga TENA Lady Slim Mini je priročna za prenašanje in je prirejena za preprosto odlaganje.

Dejstva o izdelku

Vpojnost

Barva na pakiranju

Na voljo v paketih:

  • Paket za uporabnike: 18 Kos
  • Transportna enota: 10 Paket
  • Paket palet: 182 Škatla

Specifikacije izdelkov

Izdelek Številka artikla Barva na pakiranju Vpojnost Kosov v pakiranju Kosov v škatli
Izdelek s krilci TENA Lady Slim Mini Wings 762231 Svetlo zelena
18 180