Vaša predvidena lokacija: <country>

Pojdite na spletno mesto TENA vašega tržišča za lokalne informacije.

TENA Lady Mini Plus

TENA Lady Mini Plus s sistemom DryZone nudijo TROJNO zaščito pred iztekanjem, neprijetnimi vonjavami in vlago. Namenjene so posebej za rahlo uhajanje urina in so enako velike kot manjši higienski vložki. Sistem DryZone zagotavlja hitro in diskretno zaščito, udobno uporabo in suho kožo ob vsaki aktivnosti. Predloge TENA Lady Mini Plus ostanejo suhe tudi pod pritiskom.

  • Tehnologija DryZone zagotavlja hitro in diskretno zaščito
  • Tehnologija Fresh Odour Control omogoča boljšo samozavest
  • Trojna zaščita - suhost, varnost in preprečevanje neprijetnih vonjav

Opis izdelka

Tehnologija DryZone zagotavlja hitro in diskretno zaščito

Vložki TENA Lady Mini so oblikovani tako, da zagotavljajo učinkovito zaščito pred iztekanjem. Sistem DryZone hitro in učinkovito vpija vlago in jo zadrži v notranjosti za boljšo zaščito. S TENA Lady ste tako lahko povsem sproščeni in samozavestni.

Tehnologija Fresh Odour Control omogoča boljšo samozavest

Naj vas uhajanje urina ne ustavi! Vložki TENA Lady imajo sistem Fresh Odour Control z mikro zrni, ki preprečujejo nastanek neprijetnih vonjav. Vložki TENA Lady vam nudijo občutek svežine in samozavest pri opravljanju vseh dnevnih opravil.

Trojna zaščita - suhost, varnost in preprečevanje neprijetnih vonjav

Vsi izdelki TENA Lady vam ponujajo trojno zaščito pred iztekanjem, neprijetnimi vonjavami in mokroti. Vsak dan in vsako noč vam pomagajo ostati suhe, zaščitene in samozavestne.

Dermatološko testirano

Vsi uporabljeni materiali v izdelkih so dermatološko testirani, varni in koži prijazni.

Izjemno nežna in suha površina Silky Softness za stik s kožo

Za občutek svežine in ohranjanje zdrave kože je zelo pomembno, da je koža suha. Prav zato imajo vložki TENA Lady tkanini podobno površino Silky Soft, ki takoj vpije vlago in jo odvaja stran od vaše kože. S TENA Lady bo vaša koža ostala suha, vi pa ste lahko povsem pomirjeni in samozavestni.

Vložki TENA Lady so anatomsko oblikovani za diskretno in udobno uporabo

Vložki TENA Lady nudijo odlično zaščito, udobje in diskretnost. TENA Lady vložki so prilagojeni obliki telesa in so prijetni za uporabo, zato se zlahka sprostite in uživate v prijetnejših stvareh v življenju.

Posamično zavito

Vsak TENA Lady vložek je posamično zavit, zato ga zlahka prenašate v torbici ali žepu in shranite v predal. Vložki TENA Lady so priročni za prenašanje in enostavni za odlaganje.

Mehak in zračen zunanji sloj varuje zdravje kože

Vložki TENA Lady imajo mehak in zračen zunanji sloj, ki omogoča dobro kroženje zraka in preprečuje zadrževanje vlage, kar posledično pripomore k ohranjanju zdrave kože. Vložki TENA Lady vam tako nudijo dolgotrajen občutek svežine.

Dejstva o izdelku

Vpojnost


  • Dolžina: 26 cm

Na voljo v paketih:

  • Paket za uporabnike: 16 kosov

What are cookies?

Lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet.