Vaša predvidena lokacija: <country>

Pojdite na spletno mesto TENA vašega tržišča za lokalne informacije.

TENA Lady Slim Mini

TENA Lady Slim Mini je varovalna podloga, izdelana s pomočjo tehnologije microPROTEX™, ki zagotavlja TROJNO ZAŠČITO - pred uhajanjem, neprijetnim vonjem in vlažnostjo. Podloga je enake velikosti, kot je manjši higienski vložek, vendar je namenjena oslabljenemu mehurju. Naša tehnologija microPROTEX™ zagotavlja vpojnost takrat, ko je potrebno poskrbeti za občutek varnosti in diskretnosti.

  • Hitra in diskretna zaščita s tehnologijo microPROTEX™
  • Varovalne podloge TENA Lady Slim so asimetrično oblikovane, da se prilegajo vašemu telesu ter tako zagotovijo diskretnost in udobje
  • Trojna zaščita - suhost, varnost in preprečevanje neprijetnih vonjav

Opis izdelka

Hitra in diskretna zaščita s tehnologijo microPROTEX™

Tehnologija microPROTEX omogoča odlično prepletanje mešanice izjemno vpojnih materialov (absorbentov), ki zagotovijo vpojnost takrat, ko je treba poskrbeti za občutek varnosti in diskretnosti. Izdelek TENA Lady posameznicam zagotavlja brezskrbnost in samozavest.

Varovalne podloge TENA Lady Slim so asimetrično oblikovane, da se prilegajo vašemu telesu ter tako zagotovijo diskretnost in udobje

Varovalne podloge so asimetrično oblikovanje in prilagojene obliki telesa, da posameznicam zagotovijo prijetno uporabo in jim omogočijo sproščeno izvajanje tekočih nalog in osredotočanje na zabavne plati življenja.

Trojna zaščita - suhost, varnost in preprečevanje neprijetnih vonjav

Vsi izdelki TENA Lady vam ponujajo trojno zaščito pred iztekanjem, neprijetnimi vonjavami in mokroti. Vsak dan in vsako noč vam pomagajo ostati suhe, zaščitene in samozavestne.

Dermatološko testirano

Vsi uporabljeni materiali v izdelkih so dermatološko testirani, varni in koži prijazni.

Kontrola svežega vonja zagotavlja boljšo samozavest

Ne dopustite, da bi uhajanje urina vplivalo na kakovost vašega življenja. Varovalne podloge TENA Lady Slim zagotavljajo kontrolo svežega vonja z aktivnimi zrnci, ki zavirajo nastanek neprijetnih vonjav. Varovalne podloge TENA Lady Slim vam zagotavljajo občutek svežine in samozavesti pri opravljanju vseh dnevnih opravil.

Posamično zaviti v priročne ovitke Easy Wrap

Vsaka varovalna podloga TENA Lady Slim Mini je posamično zavita v ovitek Easy Wrap z namenom, da jo zlahka pospravite v torbico ali žep. Varovalna podloga Tena Lady Slim Mini je priročna za prenašanje in je prilagojena preprostemu odlaganju.

Dejstva o izdelku

Vpojnost


  • Dolžina: 20.0 cm

Na voljo v paketih:

  • Paket za uporabnike: 10 kosov
  • Paket za uporabnike: 20 kosov

What are cookies?

Lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet.