Vaša predvidena lokacija: <country>

Pojdite na spletno mesto TENA vašega tržišča za lokalne informacije.

Izdelek s krilci TENA Lady Slim Mini Plus Wings

Varovalna podloga s krilci TENA Lady Slim Mini Plus Wings s tehnologijo microPROTEX™ za komprimiranje vam zagotavlja TROJNO ZAŠČITO – pred uhajanjem, neprijetnim vonjem in vlažnostjo. Podloga je enake velikosti, kot je manjši higienski vložek, vendar je namenjene za oslabljen mehur. Naša tehnologija microPROTEX™ za komprimiranje vam zagotavlja vpojnost takrat, ko potrebujete občutek varnosti in si to želite doseči na diskreten način.

  • Hitra in diskretna zaščita s tehnologijo microPROTEX™
  • Varovalne podloge TENA Lady Slim so asimetrično oblikovane, da se prilegajo vašemu telesu ter tako zagotovijo diskretnost in udobje
  • Trojna zaščita - suhost, varnost in preprečevanje neprijetnih vonjav

Opis izdelka

Hitra in diskretna zaščita s tehnologijo microPROTEX™

Varovalna podloga TENA Lady Slim je skrbno načrtovana, da zagotovi učinkovito zaščito pred uhajanjem. Tehnologija microPROTEX za komprimiranje omogoča odlično prepletanje mešanice izjemno vpojnih materialov (absorbentov), da vam zagotovi vpojnost takrat, ko potrebujete občutek varnosti in si to želite doseči na diskreten način. Z izdelki TENA Lady Slim ste lahko povsem pomirjeni in samozavestni.

Varovalne podloge TENA Lady Slim so asimetrično oblikovane, da se prilegajo vašemu telesu ter tako zagotovijo diskretnost in udobje

Varovalne podloge TENA Lady Slim zagotavljajo odlično zaščito, udobje in diskretnost. Varovalne podloge TENA Lady Slim so asimetrično oblikovane in prilagojene obliki telesa, da vam zagotovijo prijetno uporabo in vam omogočijo sproščeno izvajanje tekočih nalog in osredotočanje na zabavne plati življenja.

Trojna zaščita - suhost, varnost in preprečevanje neprijetnih vonjav

Vsi izdelki TENA Lady vam ponujajo trojno zaščito pred iztekanjem, neprijetnimi vonjavami in mokroti. Vsak dan in vsako noč vam pomagajo ostati suhe, zaščitene in samozavestne.

Dermatološko testirano

Vsi uporabljeni materiali v izdelkih so dermatološko testirani, varni in koži prijazni.

Kontrola svežega vonja zagotavlja boljšo samozavest

Ne dopustite, da bi uhajanje urina vplivalo na kakovost vašega življenja. Varovalne podloge TENA Lady Slim zagotavljajo kontrolo svežega vonja z aktivnimi zrnci, ki zavirajo nastanek neprijetnih vonjav. Varovalne podloge TENA Lady Slim vam zagotavljajo občutek svežine in samozavesti pri opravljanju vseh dnevnih opravil.

Posamično zaviti v priročne ovitke Easy Wrap

Vsaka varovalna podloga TENA Lady Slim Mini je posamično zavita v ovitek Easy Wrap, da jo zlahka daste v torbico ali žep. Varovalna podloga TENA Lady Slim Mini je priročna za prenašanje in je prirejena za preprosto odlaganje.

Dejstva o izdelku

Vpojnost


  • Dolžina: 23.0 cm

Na voljo v paketih:

  • Paket za uporabnike: 16 kosov

What are cookies?

Lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet.