Kaj želite izvedeti o težavah z oslabljenim mehurjem?

V tem razdelku smo strnili informacije, ki vam bodo pomagale bolje razumeti težave z oslabljenim mehurjem in poiskati rešitve zanje. Na voljo je tudi razdelek, kjer so opisani vzroki za te težave in oblike težav z oslabljenim mehurjem. Tu boste našli tudi razdelek »Kaj lahko storite« z uporabnimi namigi in nasveti. Najprej bi veljalo odpraviti nekaj neuporabnih zmot o težavah z oslabljenim mehurjem in ločiti dejstva od izmišljotin, zato predlagamo, da izpolnite ta kratek vprašalnik.

Težave z oslabljenim mehurjem imajo predvsem starejši ljudje, ali ne?

Spoznajte, kako je v resnici
 • NOVO! TENA Lady Slim

  Thanks to microPROTEX™ technology, TENA Lady Discreet is now 20% thinner and just as secure.
 • Dejstvo ali izmišljotina?

  Verjetno ste tudi vi že slišali nekatere od številnih zmot, povezanih s težavami z oslabljenim mehurjem. Izpolnite kratek vprašalnik in spoznajte dejstva, da ne boste verjeli izmišljotinam.

 • Seznanite se s pravimi vzroki za težave z oslabljenim mehurjem.

  Če verjamete ali ne, je za težave z oslabljenim mehurjem nekaj vzrokov. Najpogostejši med njimi so podrobno opisani v tem razdelku. Če razumemo, zakaj se naše telo na nek način odziva, je laže najti najboljši način, kako si pomagati v nekem položaju.

 • Ugotovite, katero obliko težave imate.

  Navedeni nasveti in namigi se razlikujejo glede na to, katero žensko obliko težave z oslabljenim mehurjem imate. Z informacijami v tem razdelku si boste pomagali pri prepoznavanju svoje oblike težave in na osnovi tega boste nato lahko poiskali najboljšo rešitev zase.

 • Kaj lahko storite

  Tukaj najdete želene informacije in opise, kako ravnati ob obliki težave z oslabljenim mehurjem, ki kar najbolj ustreza vaši. Tu je tudi nekaj namigov, kako prilagoditi svoj življenjski slog tem težavam, ter nasvetov, ki vam bodo pomagali zagotoviti udobje, diskretnost in varnost.

 • Pogosta vprašanja

  Če vas še vedno kaj zanima v zvezi s težavami z oslabljenim mehurjem in kako jih obvladati, si najprej oglejte to mesto in poiščite nekaj osnovnih informacij na to temo. Če ste pregledali razdelek s pogostimi vprašanji, pa še niste dobili odgovora na svoje vprašanje, ga lahko zastavite v forumu, kjer boste izvedeli, kaj na to temo pravijo drugi. Več ljudi več ve, zato nam tudi vi posredujte svoje mnenje.