Prilagojena zaščita pred težavami z oslabljenim mehurjem

Ne dopustite, da vas težave z oslabljenim mehurjem omejujejo

Če ste zaskrbljeni zaradi uhajanja urina in širjenje neprijetnih vonjav, se ne morete povsem posvetiti svojim opravilom, poskrbite, da boste imeli ustrezen izdelek za zaščito pred težavami z oslabljenim mehurjem. To vam bo pomagalo, da se boste rešili skrbi. Kmalu boste ugotovili, da se vam ni treba odpovedati prijetnim dejavnostim, kot so obisk kina, družinski pikniki in celodnevno igranje golfa. Če se bojite, da vam bo uhajal urin ali da boste mokri, preverite, ali uporabljate pravilno vrsto in velikost izdelkov za zaščito pred težavami z oslabljenim mehurjem.

Olajšajte si življenje - uporabite ustrezno orodje

Vsebnost urina je - tako kot pri vodi - redka in hitro pretočna in njegovo iztekanje je bolj podobno navalu tekočine kot njenemu enakomernemu toku. Če želite preprečiti uhajanje urina, potrebujete izdelke za zaščito pred težavami z oslabljenim mehurjem, ki so načrtovani tako, da vsebujejo hitro vpojno zgornjo plast, ki nemudoma prepusti urin v jedro izdelka, kjer ga zaustavi in tako onemogoči, da bi se iztisnil nazaj na površje, kadar sedete ali se ukvarjate z dejavnostmi, kot je vožnja s kolesom, ob čemer bi se počutili mokre in neudobno. Izdelki blagovne znamke TENA za zaščito pred težavami z inkontinenco so načrtovani tako, da omogočajo obvladovanje posebnih lastnosti urina. To pomeni, da so po navadi za dve velikosti manjši od higienskih vložkov z enako stopnjo vpijanja in so zato ob vsaki uporabi bolj diskretni in zmogljivi.

Če želite izvedeti več o tem, kako vam izdelki blagovne znamke TENA pomagajo pri zaščiti pred težavami z oslabljenim mehurjem, si oglejte razdelek Prednosti blagovne znamke TENA. Če pa želite izvedeti, kateri izdelki ustrezajo vašim potrebam, si oglejte razdelek Iskalnik izdelkov.