Imate ali ste imeli dojenčka?

Če je vaš odgovor pritrdilen, potem je ta razdelek namenjen vam. Med nosečnostjo, porodom in v mesecih po njem se v vašem telesu dogajajo ogromne spremembe, tako telesne kot tudi hormonske. Ni torej presenetljivo, da je vaš mehur pod velikim pritiskom. Oslabljen mehur je v tem času ali po njem nekaj povsem normalnega, zato naj vam razložimo, kaj se v tem času dogaja v vašem telesu, in pokažemo, kako obvladati te spremembe.

Želimo, da razumete, kako se vaše telo spreminja.

Ljudje za blagovno znamko TENA smo presenečeni nad tem, kako skope so informacije, ki jih imajo ženske o vplivih nosečnosti na sečni mehur. Mehur namreč leži takoj pod maternico, ta pa se širi z rastjo zarodka. Tukaj najdete informacije o nosečnosti in nekaj namigov.

Ali ste že začeli delati vaje za krepitev mišic medeničnega dna?

Najbolje preprečite težave z oslabljenim mehurjem tako, da poskrbite, da bodo mišice med nosečnostjo in po njej napete in čvrste. V svoj računalnik si prenesite naš program telesnih vaj in začnite vaditi že danes.

Ali ste našli izdelek, ki bi vam pomagal?

Naj vam težave z oslabljenim mehurjem ne skalijo občutkov sreče, ki vas navdajajo v času nosečnosti in ob novorojenčku. Z ustreznimi izdelki se boste lahko odpravili kamor koli in počeli vse, ne da bi bili zaskrbljeni zaradi neprijetnega uhajanja urina. Vsi izdelki TENA Lady in TENA Pants so načrtovani tako, da boste z njimi ostali sveži in suhi. Tako se boste bolj posvetili svojemu dojenčku kot svojim težavam z mehurjem.

Ne pozabite, niste sami!

Veliko drugih žensk se srečuje s težavami z oslabljenim mehurjem med nosečnostjo in po njej. Nekaj njihovih zgodb lahko preberete v razdelku Mamino stališče, kjer najdete tudi uporabne informacije o obdobju nosečnosti.