Vaša predvidena lokacija: <country>

Pojdite na spletno mesto TENA vašega tržišča za lokalne informacije.

Ohranite nadzor z izdelki TENA Men

Navajeni ste, da imate vse vidike svojega življenja pod nadzorom, zato ne dopustite, da bi uhajanje urina to spremenilo. Z izdelki TENA Men lahko ohranite nadzor nad uhajanjem urina in ostanete gospodar svojega življenja tudi v prihodnje.

Ohranjanje aktivnosti pri uhajanju urina

Obstaja več načinov, kako ohraniti nadzor nad svojim življenjem in še naprej živeti točno takšno življenje, kot si ga želite, ne glede na vrsto uhajanja urina, s katero se soočate.

V nadaljevanju navajamo nekaj nasvetov, s katerimi si lahko pomagate pri uhajanju urina in ohranite nadzor:

  • Pojdite odtočit pred odhodom – če izpraznite svoj mehur pred načrtovano aktivnostjo, se boste počutili mirnejši.
  • Znanje je moč – če se vnaprej pozanimate, kje je stranišče, lahko učinkoviteje načrtujete svoje aktivnosti in vam ni treba pod stresom iskati stranišča, ko morate naenkrat odtočiti. Če si boste želeli ogledati tekmo v živo, si lahko, na primer, na prizorišču poiščete sedež v bližini stranišča.

Preberite več

Povezani članki

Kako razkriti uhajanje urina

Mnoge moške, ki imajo težave z uhajanjem urina, skrbi, ko se morajo udeležiti družabnih aktivnosti. Strah pred uhajanjem urina je lahko ovira, a s primernim načrtom ste lahko zaščiteni pred uhajanjem urina in ohranite samozavest.

Ohranjanje aktivnosti pri uhajanju urina

Obstaja veliko načinov, s katerimi lahko ohranite nadzor in še naprej živite točno takšno življenje, kot si želite, ne glede na vrsto uhajanja urina, s katero se soočate.

Kako spregovoriti o uhajanju urina

Pogovor o vaših osebnih zadevah se vam lahko zdi neprijeten, a je odkrit in iskren dialog tako z vašim zdravnikom kot bližnjimi ključen za uspešno iskanje rešitve.