Ohranite nadzor z izdelki TENA Men

Navajeni ste, da imate vse vidike svojega življenja pod nadzorom, zato ne dopustite, da bi uhajanje urina to spremenilo. Z izdelki TENA Men lahko ohranite nadzor nad uhajanjem urina in ostanete gospodar svojega življenja tudi v prihodnje.

Ohranjanje aktivnosti pri uhajanju urina

Obstaja več načinov, kako ohraniti nadzor nad svojim življenjem in še naprej živeti točno takšno življenje, kot si ga želite, ne glede na vrsto uhajanja urina, s katero se soočate.

V nadaljevanju navajamo nekaj nasvetov, s katerimi si lahko pomagate pri uhajanju urina in ohranite nadzor:

  • Pojdite odtočit pred odhodom – če izpraznite svoj mehur pred načrtovano aktivnostjo, se boste počutili mirnejši.
  • Znanje je moč – če se vnaprej pozanimate, kje je stranišče, lahko učinkoviteje načrtujete svoje aktivnosti in vam ni treba pod stresom iskati stranišča, ko morate naenkrat odtočiti. Če si boste želeli ogledati tekmo v živo, si lahko, na primer, na prizorišču poiščete sedež v bližini stranišča.

Preberite več

Povezani članki

Inkontinenca – Uvod

Eden od štirih moških, starejših od 40 let*, se sooča z uhajanjem urina. Uhajanju urina lahko rečemo tudi inkontinenca. Če si želite najti rešitve, morate izvedeti več o inkontinenci.

Vaje za krepitev mišic medeničnega dna

Nadzor mehurja lahko izboljšate tudi z ustreznimi vajami. Vaje za krepitev mišic medeničnega dna, znane tudi kot Keglove vaje, vam lahko pomagajo pri preprečevanju, zmanjševanju ali nadzorovanju vaših težav z uhajanjem urina.

Kako razkriti uhajanje urina

Mnoge moške, ki imajo težave z uhajanjem urina, skrbi, ko se morajo udeležiti družabnih aktivnosti. Strah pred uhajanjem urina je lahko ovira, a s primernim načrtom ste lahko zaščiteni pred uhajanjem urina in ohranite samozavest.