Ta spletna stran uporablja piškotke. · Kaj so piškotki? Sprejemam

TENA Lady Slim Mini Plus

TENA Lady Slim Mini je varovalna podloga, izdelana s pomočjo tehnologije microPROTEX™, ki zagotavlja TROJNO ZAŠČITO - pred uhajanjem, neprijetnim vonjem in vlažnostjo. Podloga je enake velikosti, kot je manjši higienski vložek, vendar je namenjena oslabljenemu mehurju. Naša tehnologija microPROTEX™ zagotavlja vpojnost takrat, ko je potrebno poskrbeti za občutek varnosti in diskretnosti.

  • Hitra in diskretna zaščita s tehnologijo microPROTEX™
  • Varovalne podloge TENA Lady Slim so asimetrično oblikovane, da se prilegajo telesu posameznikov ter tako zagotovijo diskretnost in udobje
  • TROJNA ZAŠČITA- suhost, varnost in preprečevanje neprijetnih vonjav

Hitra in diskretna zaščita s tehnologijo microPROTEX™

Tehnologija microPROTEX™ omogoča odlično prepletanje mešanice izjemno vpojnih materialov (absorbentov), ki zagotovijo vpojnost takrat, ko je treba poskrbeti za občutek varnosti in diskretnosti. Izdelek TENA Lady posameznicam zagotavlja brezskrbnost in samozavest.

Varovalne podloge TENA Lady Slim so asimetrično oblikovane, da se prilegajo telesu posameznikov ter tako zagotovijo diskretnost in udobje

Varovalne podloge so asimetrično oblikovanje in prilagojene obliki telesa, da posameznicam zagotovijo prijetno uporabo in jim omogočijo sproščeno izvajanje tekočih nalog in osredotočanje na zabavne plati življenja.

TROJNA ZAŠČITA- suhost, varnost in preprečevanje neprijetnih vonjav

Vsi izdelki TENA Lady imajo TROJNO ZAŠČITO: pred iztekanjem, neprijetnim vonjem in mokroto. Uporabnice so tako vedno suhe, zaščitene in samozavestne, podnevi in ponoči.

Dermatološko testirano

Vsi uporabljeni materiali v izdelkih so dermatološko testirani, varni in koži prijazni.

Kontrola svežega vonja zagotavlja boljšo samozavest

Varovalne podloge TENA Lady Slim zagotavljajo kontrolo svežega vonja z aktivnimi zrnci, ki zavirajo nastanek neprijetnih vonjav. Varovalne podloge TENA Lady Slim omogočajo diskretno uporabo in pri tem zagotavljajo udobje in ohranjanje osebnega dostojanstva.

Posamično zaviti v priročne ovitke Easy Wrap

Vsaka varovalna podloga TENA Lady Slim Mini je posamično zavita v ovitek Easy Wrap z namenom, da jo zlahka pospravite v torbico ali žep. Varovalna podloga Tena Lady Slim Mini je priročna za prenašanje in je prilagojena preprostemu odlaganju.

Dejstva o izdelku

Vpojnost

Barva na pakiranju

Na voljo v paketih:

  • Paket za uporabnike: 16 Kos
  • Transportna enota: 8 Paket
  • Paket palet: 156 Škatla

Specifikacije izdelkov

Izdelek Barva na pakiranju Vpojnost Kosov v pakiranju Kosov v škatli
TENA Lady Slim Mini Plus Svetlo zelena
16 128

Podporni izdelki

Izdelek s krilci TENA Lady Slim Mini Plus Wings

Namenjeno za rahlo uhajanje pri popuščanju mehurja tako, ...

Barva na pakiranju