Storitve za domove za ostarele

Razumemo, da je vsak dom za ostarele edinstven. Naše storitve so posebej prilagojene specifičnim potrebam vašega doma za ostarele.

Delitev ciljev za boljšo nego

Pri blagovni znamki TENA verjamemo, da lahko s sodelovanjem dosežemo velike spremembe. Zato želimo najprej ugotoviti kakšne želje in cilje imate v vašem domu za ostarele. Želimo biti vaši partnerji in skupaj z vami ugotoviti, kakšne bi bile za vas najboljše rešitve. Pa naj gre pri tem za optimalno vsakodnevno oskrbo vaših stanovalcev ali če želite izboljšati učinkovitost in proračun vašega doma za ostarele.

Storitve TENA za domove za ostarele

Začnite svoje potovanje

Našo ekipo svetovalcev sestavljajo izkušene medicinske sestre in specialisti za inkontinenco, ki bodo skupaj z vami pomagali uvesti primerne in učinkovite izboljšave. Z vašim sodelovanjem bomo prilagodili program izdelkov in poskrbeli za potrebe vaših stanovalcev, zagotovili manjše količine odpadkov in vašim stanovalcem omogočili udobje in optimalno prileganje. Ponujamo vam osebno in spletno izobraževanje vašega osebja o izdelkih in optimalni oskrbi. Na ta način lahko izboljšate proračun ter svojemu osebju omogočite več časa za oskrbo, ki jim nudi več zadovoljstva.

Nenehna podpora

Pomembno je, da naše rešitve uspešno sledijo vašim ciljem. Ponujamo vam orodja za ocenjevanje stanja, s pomočjo katerih lahko prepoznate pozitivni vpliv naših izdelkov in storitev na oskrbo v vašem domu za ostarele. Meri se tako količinski obseg izboljšav, na primer zmanjšana poraba izdelkov in količina odpadkov, kot tudi kakovost, ki se kaže v zdravju kože vaših oskrbovancev in njihovemu udobju ter pri zadovoljstvu vašega osebja. Tako vam pomagamo vnesti in ohraniti pozitivne spremembe v vaš dom za ostarele.

Nabor naših storitev

Za doseganje najboljših rezultatov v vašem domu za ostarele smo razvili naslednje strategije:

  • Načrti individualne oskrbe

Z vašim sodelovanjem bomo individualno načrtovali skrb za kontinenco. To zadeva izbiro izdelkov glede na potrebe, menjavo izdelkov, toaletni trening in osebno nego. Kot del načrta v optimalni skrbi za kontinenco se posvečamo dnevni negi, negi kože ter nočni negi tako z vidika vaših oskrbovancev kot z vidika vašega osebja. 

Storitve TENA za domove za ostarele

Naši spletni in osebni moduli usposabljanja podpirajo vaše osebje pri uvajanju novih postopkov. Prav tako ponujamo praktične nasvete(1) za uporabo najboljših praks znotraj delovnega okolja.

  • Podpora za vodstvo doma za ostarele

Ponujamo orodja za ocenjevanje in finančni del, s pomočjo katerih lahko ocenite kvantitativne in kvalitativne izboljšave v vašem domu starejših občanov. Naše rešitve so zasnovane kot podpora vsakodnevni logistiki zagotavljanja učinkovite nege in so prilagojene potrebam vašega delovnega okolja. 

Z nasveti pri izbiri in naročanju izdelka, usposabljanjem vaših zaposlenih in načrti za individualno oskrbo, ki podpirajo najboljše prakse, vam pomagamo zmanjšati porabo izdelkov in skrajšati čas, ki ga porabite za dela povezana z inkontinenco. Vse našteto pozitivno vpliva na vaš proračun.

Teme, pri katerih vam nudimo individualne storitve:

  • Vsakodnevna logistika
  • Organiziranje nege
  • Finance
  • Ocenjevanje

Reference

1Smernice TENA za skrb za kontinenco v domovih za ostarele so usklajene z Evropsko listino pravic in odgovornosti starejših, potrebnih dolgotrajne oskrbe in podpore (junij 2010)
2Podatki Essity v arhivu; 181 študij primerov rešitev TENA po vsem svetu, večinoma v Evropi, pa tudi v ZDA, Kanadi in na Kitajskem. 2011-13.
3Podatki Essity v arhivu. Vsi statistični podatki temeljijo na povprečnih odstotkih izmed 85-181 študij primerov TENA po vsem svetu, večinoma v Evropi, pa tudi v ZDA, Kanadi in na Kitajskem. Rezultati se spreminjajo glede na države in domove starejših občanov. 2011-13.