Storitve za lekarne

Naša obsežna podpora usmerja stranke do vas, hkrati pa vam zagotavlja izdelke in znanje za zadovoljitev njihovih potreb.

Podpora za rast vašega poslovanja

Smo največje globalno podjetje na področju skrbi za kontinenco. V učinkovitost naših izdelkov in storitev zaupajo tako naše stranke kot lekarne. Že vrsto let smo partnerji lekarn po vsem svetu, s čimer smo pridobili pomembni vpogled v tržišče skrbi za kontinenco in razvili orodja, ki uspešno podpirajo rast vašega poslovanja.  

Nenehno vlagamo v raziskave, da prenavljamo in razvijamo našo obširno ponudbo izdelkov, s čimer želimo zagotoviti, da boste vedno imeli na voljo pravi izdelek za izpolnitev potreb vaših strank. 

Storitve TENA za lekarne

Delitev našega znanja

Z več kot 50 leti izkušenj smo pridobili globoko razumevanje najboljših praks pri skrbi za kontinenco in osebni higieni. Naš nabor izdelkov in storitev je zasnovan na spoznanjih iz prakse, ki so nam jih zaupali farmacevti, negovalci in strokovnjaki za kontinenco.

Pri družbi TENA vemo, da naše stranke potrebujejo zaupanja vredne nasvete in podporo. Pri tako široki izbiri je ključno, da je vaše osebje vsakič prepričano v pravilnost svojega priporočila. Naši spletni in terenski moduli za usposabljanje vam nudijo nasvete v zvezi z odločanjem glede naših izdelkov in izkušnje z uhajanjem urina. 

Naše znanje in izkušnje uporabljamo, da vas podpremo pri spremembah v življenju vaših strank in vašega poslovanja. 

Usmerjanje strank k vašem podjetju

Ponujamo širok razpon marketinških orodij za podporo rasti vašega poslovanja. Naše razširjene oglaševalske televizijske kampanje in kampanje v tiskanih medijih skupaj s spletnimi mesti za stranke po meri dvigujejo zavedanje in povpraševanje po naboru izdelkov TENA.

Poleg tega ponujamo materiale za prodajno mesto, ki se nanašajo na naše oglaševalske kampanje. 

Naša navodila za izbiro izdelkov, promocijske ponudbe in začetek prodaje na trgu pomagajo pripeljati stranke do vas, kjer jim lahko zagotovite visokokakovostne izdelke, ki resnično prinesejo spremembe.

Razpon podpornih orodij

  • Usposabljanje in e-izobraževanje za vas in vaše osebje

  • Upravljanje kategorij 

  • Informacije o izdelku in navodila za izbiro

  • Materiali za prikaz

  • Promocijske ponudbe in brezplačni vzorci

  • Nasveti za stranke

Storitve TENA za lekarne

Postanite partner družbe TENA še danes

Pri blagovni znamki TENA verjamemo, da največje spremembe dosežemo s sodelovanjem. Zato smo vzpostavili partnerski odnos z strokovnjaki za inkontinenco po vsem svetu in zagotovili, da so naši izdelki in storitve zasnovani za izpolnjevanje resničnih potreb.

Dokazi so za nas ključni, zato temeljito preizkušamo vse naše izdelke, da se prepričamo o njihovi visoki kakovosti. Zaupanja vreden sloves naših izdelkov govori zase, saj smo vodilni globalni dobavitelj izdelkov na področju skrbi za kontinenco.

Smo ključni investitor v globalne raziskave in vedno si prizadevamo za izboljšanje našega nabora, da zagotovimo boljšo in bolj učinkovito skrb za kontinenco.

Naše strokovno znanje uporabljamo za prilagojeno usposabljanje vaših sodelavcev, tako da se bodo počutili samozavestno pri zagotavljanju najboljše možne podpore in svetovanja. Uporabljamo najboljše prakse v kategoriji upravljanja  in promocije.

Kot partner blagovne znamke TENA lahko vidite, kako inovativna skrb za kontinenco lahko spremeni življenja vaših strank in izboljša vaše poslovanje.

Storitve TENA za lekarne

Reference

1Anketa med 600 ženskami, starimi 35 let in več, NL Q1 2014. 
2Kantar Health. Uporabniški test za izboljšanje izdelkov TENA Men. Marec 2016. Podatki Essity v arhivu.