Vaša predvidena lokacija: <country>

Pojdite na spletno mesto TENA vašega tržišča za lokalne informacije.

TENA Lady Maxi

Predloge TENA Lady Maxi z edinstvenim sistemom InstraDRY™Zone nudijo TROJNO ZAŠČITO pred iztekanjem, neprijetnimi vonjavami in vlago. Predloge TENA Lady Maxi nudijo izjemno zaščito in so veliko bolj vpojne, kot običajni higienski vložki. Primerne so za vse, ki potrebujete visoko stopnjo zaščite, saj so udobne za uporabo in nudijo takojšen občutek suhosti ob vsaki aktivnosti.

  • Sistem InstaDRY™ zagotavlja takojšnjo vpojnost
  • Tehnologija Fresh Odour Control omogoča boljšo samozavest
  • Trojna zaščita - suhost, varnost in preprečevanje neprijetnih vonjav

Opis izdelka

Sistem InstaDRY™ zagotavlja takojšnjo vpojnost

Sistem InstaDRY™ Zone zelo hitro odvaja tekočino proč od kože, globoko v jedro vložka, in tako omogoča večje udobje in suhost. S TENA Lady ste zato lahko vedno brezskrbni in samozavestni.

Tehnologija Fresh Odour Control omogoča boljšo samozavest

Naj vas uhajanje urina ne ustavi! Vložki TENA Lady imajo sistem Fresh Odour Control z mikro zrni, ki preprečujejo nastanek neprijetnih vonjav. Vložki TENA Lady vam nudijo občutek svežine in samozavest pri opravljanju vseh dnevnih opravil.

Trojna zaščita - suhost, varnost in preprečevanje neprijetnih vonjav

Vsi izdelki TENA Lady vam ponujajo trojno zaščito pred iztekanjem, neprijetnimi vonjavami in mokroti. Vsak dan in vsako noč vam pomagajo ostati suhe, zaščitene in samozavestne.

Dermatološko testirano

Vsi uporabljeni materiali v izdelkih so dermatološko testirani, varni in koži prijazni.

Izjemno nežna in suha površina Silky Softness za stik s kožo

Za občutek svežine in ohranjanje zdrave kože je zelo pomembno, da je koža suha. Prav zato imajo vložki TENA Lady tkanini podobno površino Silky Soft, ki takoj vpije vlago in jo odvaja stran od vaše kože. S TENA Lady bo vaša koža ostala suha, vi pa ste lahko povsem pomirjeni in samozavestni.

Vložki TENA Lady so anatomsko oblikovani za diskretno in udobno uporabo

Vložki TENA Lady nudijo odlično zaščito, udobje in diskretnost. TENA Lady vložki so prilagojeni obliki telesa in so prijetni za uporabo, zato se zlahka sprostite in uživate v prijetnejših stvareh v življenju.

Mehka elastika ob strani predloge poskrbi za dobro prileganje telesu

Gre za vaš občutek varnosti. Elastičen rob vložka TENA Lady se prilagodi obliki vašega telesa. Nato nežno sledi gibanju vašega telesa, ne glede na to kaj počnete. Vložki TENA Lady nudijo svobodo gibanja in samozavest ter odpravijo skrbi o uhajanju urina.

Mehak in zračen zunanji sloj varuje zdravje kože

Vložki TENA Lady imajo mehak in zračen zunanji sloj, ki omogoča dobro kroženje zraka in preprečuje zadrževanje vlage, kar posledično pripomore k ohranjanju zdrave kože. Vložki TENA Lady vam tako nudijo dolgotrajen občutek svežine.

Posamično zavito

Vsak TENA Lady vložek je posamično zavit, zato ga zlahka prenašate v torbici ali žepu in shranite v predal. Vložki TENA Lady so priročni za prenašanje in enostavni za odlaganje.

Dejstva o izdelku

Vpojnost

  • Dolžina: 38 cm

Na voljo v paketih:

  • Paket za uporabnike: 12 kosov

What are cookies?

Lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet.