Vaša predvidena lokacija: <country>

Pojdite na spletno mesto TENA vašega tržišča za lokalne informacije.

TENA Lady Ultra Mini

Vložki TENA Lady Ultra Mini vam nudijo TROJNO ZAŠČITO pred iztekanjem, neprijetnimi vonjavami in vlago. Izdelani so tako, da omogočajo kar največjo možno diskretnost. Ti majhni, svilnato mehki in udobni tanki vložki so tudi veliko bolj vpojni kot običajni tanki vložki. TENA Lady Ultra Mini v trenutku poskrbijo za manjša uhajanja.

  • Veliko bolj vpojni kot običajni tanki vložki
  • Tehnologija Fresh Odour Control omogoča boljšo samozavest
  • TROJNA ZAŠČITA- suhost, varnost in preprečevanje neprijetnih vonjav

Opis izdelka

Veliko bolj vpojni kot običajni tanki vložki

Tanki vložki TENA Lady vsebujejo izjemno tanko jedro, ki je dvakrat bolj vpojno kot pri običajnih tankih vložkih. V jedru so mikro zrnca, ki vpijejo urin in ga zadržijo. S tankimi vložki TENA Lady boste vedno suhe, sveže in zaščitene.

Tehnologija Fresh Odour Control omogoča boljšo samozavest

Naj vas uhajanje urina ne ustavi! Vložki TENA Lady imajo sistem Fresh Odour Control z mikro zrni, ki preprečujejo nastanek neprijetnih vonjav. Vložki TENA Lady vam nudijo občutek svežine in samozavest pri opravljanju vseh dnevnih opravil.

TROJNA ZAŠČITA- suhost, varnost in preprečevanje neprijetnih vonjav

Vsi izdelki TENA Lady imajo TROJNO ZAŠČITO: pred iztekanjem, neprijetnim vonjem in mokroto. Z uporabo TENA Lady predlog ste dan in noč suhe, zaščitene in bolj samozavestne.

Dermatološko testirano

Vsi uporabljeni materiali v izdelkih so dermatološko testirani, varni in koži prijazni.

Svilena mehkoba in nežnost

Tanki vložki TENA Lady imajo svileno mehko poršino, ki je izdelana iz tkanini podobnega materiala in so zelo prijetni na dotik. Prav zato so vložki TENA Lady tako udobni, da boste pozabili, da jih uporabljate.

Vrhnji sloj Quickdry zagotavlja takojšnjo suhost

Vložki TENA Lady imajo posebno luknjičasto površino, ki takoj vpije tekočino in ohranja vašo kožo svežo in suho. S TENA Lady se boste počutili udobno, vaša koža pa bo vedno suha, ne glede na vaša dnevna opravila.

Dejstva o izdelku

Vpojnost

  • Dolžina: 19.2 cm

Na voljo v paketih:

  • Paket za uporabnike: 28 kosov

What are cookies?

Lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet.