Diskretnost je pomembna tako kot učinkovitost

TENA Lady Slim so novi vložki za lahko inkontinenco z ženstvenim potiskom. Vložki so zanesljivi in diskretni, zato nikoli več ne boste v zadregi. Drugi ne bodo opazili, da nosite vložke za inkontinenco, vi pa boste to komaj občutili.
 
Zavedamo se da pri vašem aktivnem življenjskem slogu ne želite razmišljati o zanesljivosti vašega vložka. Ravno zato je TENA razvila microPROTEX™tehnologijo, ki hitro in učinkovito zadrži tekočino in neprijetni vonj. TENA Lady Slim vložki so narejeni  zato, da lahko uživate vsak trenutek v življenju. 
 
TENA Lady vložki so na voljo v različnih velikostih in vpojnostih. Oglejte si našo ponudbo vložkov, lahko pa naročite tudi brezplačni vzorec. 

Nudijo neverjetno zaščito in so presenetljivo diskretni

TENA Lady Slim - tanke predloge za z microPROTEX™ tehnologijo, zaradi katere so 20 % tanjše ter presenetljivo diskretne in varne.

To simbolizira 20 % tanjše izdelke z enako stopnjo zaščite

20% tanjše, a enako varne

Tehnologija microPROTEXTM blagovne znamke TENA vsebuje stisnjene plasti izjemno vpojnih materialov, kar omogoča tanjši vložek, ki hitro odvaja vlago stran od kože. Neverjetno varna in diskretna zaščita.
To simbolizira novo asimetrično obliko

Sledi vsakemu gibu

Vložki TENA Lady Slim so zasnovani tako, da se prilegajo obliki vašega telesa in mu sledijo pri gibanju.
To simbolizira vložek v individualni ovojnini

Pripravljeni na akcijo skupaj z vami

Vložki TENA Lady Slim so priročni za prenašanje in enostavni za odlaganje, saj so na voljo v individualnih ovojih z diskretno obliko, zato so še posebej priročni za prenašanje v torbici.
To simbolizira trojno zaščito pred uhajanjem

Trojna zaščita

Nabor izdelkov TENA Lady vam ponuja trojno zaščito pred iztekanjem, neprijetnim vonjem in vlažnostjo. Vsak dan vam pomagajo ostati suhe, zaščitene in samozavestne.
To simbolizira suh, svež in udoben občutek

Mehki, zračni in nežni do kože

Izdelki TENA vam zagotavljajo varno zaščito, ki je hkrati mehka in nežna do kože za suh, svež in udoben občutek.