Kdo smo

Pri blagovni znamki TENA imamo več kot 50 let izkušenj in smo zrasli v globalno vodilno blagovno znamko na področju skrbi za kontinenco in

Blagovna znamka TENA zagotavlja izdelke in storitve za posameznike in zdravstvene institucije v več kot 90 državah in je vodilna pri razvoju ponudb, ki izpolnjujejo potrebe milijonov ljudi po vsem svetu.
 
Gre za ljudi
je presenetljivo pogost pojav, ki se lahko pojavi pri ljudeh na vrhuncu moči, ne glede na njihovo starost ali siceršnje zdravje. Inkontinenca različno vpliva na različne ljudi. Sama po sebi morda ni tako zaskrbljujoča, vendar lahko povezani družbeni predsodki glede inkontinence negativno vplivajo na samozavest posameznikov v družbi. Prav tako vemo, da se lahko zaradi inkontinence posamezniki počutijo tesnobno ali osamljeno, zato želijo negovalci predvsem pomagati ohraniti dostojanstvo svojih bližnjih, strokovnjaki pa morajo uskladiti stroškovno učinkovitost z željo po visokem standardu oskrbe.
 
Podjetje v skupiniEssity
TENA je blagovna znamka skupine Essity, vodilnega globalnega podjetja za higienske izdelke in izdelke iz celuloze, ki v približno 100 državah ponuja izdelke za osebno nego, robčke in druge izdelke iz celuloze. Podjetje Essity postavlja visoke standarde trajnosti in je bilo proglašeno za eno od najbolj etičnih podjetij na svetu.