Izdelki

in nega kože sta dve področji, ki sta povezani. Izvedite več o tem, kako vam lahko blagovna znamka TENA z več kot 60 leti izkušenj, pomaga pri negi.

×

No products were found matching your selection

Ženske

Ženski tanki vložki za inkontinenco

Odkrijte izdelke za diskretno zaščito blagovne znamke TENA, zasnovane posebej za ženske s šibkim uhajanjem urina Tanki vložki za inkontinenco so na voljo v različnih dolžinah, barvah in vpojnostih, zaradi česar boste zagotovo našli najprimernejšega zase. Vložki so podobni običajnim tankim vložkom, vendar so presenetljivo varni, saj hitro vpijejo uhajanja in zagotavljajo izjemno zaščito pred občasnimi kapljicami med telovadbo, kihanjem ali smehom. Tako tanki so, da jih boste komajda čutili. Za vsak primer pa jih boste lahko nosili vsak dan, da vam majhna uhajanja urina nikoli več ne bodo kvarila načrtov.

izdelki

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

Ženski vložki za inkontinenco

Odkrijte širok izbor neverjetnih zaščitnih izdelkov blagovne znamke TENA, ki so zasnovani posebej za ženske in primerni tako za šibko kot za močnejše uhajanje urina Vložki za inkontinenco so idealni za nepričakovana uhajanja urina, npr. med telovadbo, smehom ali v vsakodnevnem življenju. Z vložki za inkontinenco se lahko počutite suhe in samozavestne, saj vam podnevi in ponoči zagotavljajo varnost in diskretnost, ki ju potrebujete.

Vložki za oslabljen mehur so na voljo v različnih oblikah, dolžinah, barvah ter v različnih vpojnostih. S tem izpolnijo vse vaše potrebe in hkrati preprečijo tudi neprijeten vonj. Vsi zelo hitro vpijajo urin, ki se zadrži v notranjosti vložka, zato koža ostane suha in sveža, vi pa lahko uživate v izjemnem udobju.

Zanesljivi ženski vložki za inkontinenco blagovne znamke TENA so popolna vsakodnevna rešitev za vsako žensko z oslabljenim mehurjem. Uživajte v vsakodnevnem življenju in pozabite na nepredvidljivo uhajanje urina.

izdelki

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Lady Slim Mini Plus Wings | Tanek vložek za inkontinenco

Diskreten in varen vložek za blago do srednje uhajanje pri oslabljenem mehurju

TENA Lady Normal | Vložek za inkontinenco

Vložek za inkontinenco je oblikovan za blago do srednje oslabljen mehur.

TENA Slim Extra | Predloga za inkontinenco (Bluebell)

Zanesljiva predloga za inkontinenco za nepričakovana srednje močna uhajanja urina.

TENA Lady Super | Vložek za inkontinenco

Inkontinenčni vložek je oblikovan za srednje do močno oslabljen mehur.

TENA Lady Maxi | Vložek za inkontinenco

Varni vložki pri inkontinenci za močna, nepričakovana uhajanja urina.

TENA Lady Maxi Night | Predloga za inkontinenco

Oblikovani za močnejše uhajanje urina, s povečano vpojnostjo in pokritostjo na zadnjem delu. Posebej za nočno zaščito

Ženske vpojne hlačke za inkontinenco

Vsi izdelki iz programa izjemno diskretnih TENA ženskih spodnjih hlačk za oskrbo pri inkontinenci ščitijo pred iztekanjem urina in nastankom neprijetnega vonja Ženstvene TENA hlačke za oslabljen mehur so na voljo v različnih velikostih, primerne so za celodnevno uporabo in vse vaše aktivnosti. Popolna rešitev za ženske z oslabljenim mehurjem. Kot običajno spodnje perilo. Ščiti kot TENA.

izdelki

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

Moški

Moški ščitniki in predloge za inkontinenco

Moški ščitniki za inkontinenco blagovne znamke TENA zagotavljajo zanesljivo zaščito pred uhajanju po kapljicah in curki ter močnejšimi uhajanji urina. Moški ščitniki blagovne znamke TENA so diskretne oblike ter opremljeni z izjemno vpojnim sprednjim delom, kjer moški potrebujejo še posebej zanesljivo zaščito.

Naš program vključuje moške ščitnike za inkontinenco različnih oblik, velikosti in v različnih vpojnostih, zaradi česar boste zagotovo našli najustreznejši izdelek za svoje potrebe. Ščitnike lahko preprosto uporabljate v običajnem spodnjem perilu.

Ne glede na vašo izbiro boste z našimi izdelki za inkontinenco lahko uživali v diskretni, udobni in učinkoviti vsakodnevni zaščiti pred uhajanjem urina. Ostanite aktivni s temi zaščitnimi ščitniki, zasnovanimi posebej za moške.

izdelki

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Men Level 1 | Vložki za inkontinenco

Moški ščitniki za inkontinenco pri manjšem uhajanju urina

TENA Men Level 2 | Vložki za inkontinenco

Moški vložki za inkontinenco so primerni za srednje močno uhajanje urina

TENA MEN Level 3 | Vložki za inkontinenco

Naši najbolj vpojni moški ščitniki za močno uhajanje urina.

Moške vpojne hlačke za inkontinenco

Moške vpojne hlačke za inkontinenco blagovne znamke TENA odlikujeta možat slog in zanesljivo prileganje, ki je obenem diskretno in udobno. Moške vpojne hlačke za inkontinenco blagovne znamke TENA odlikujeta možat slog in zanesljivo prileganje, ki je obenem diskretno in udobno. Naše moške hlačke za inkontinenco so videti kot običajne boksarice, na voljo pa so v različnih stopnjah vpojnosti ter v različnih barvah, slogih in velikostih, zaradi česar boste zagotovo našli najustreznejši izdelek za svoje potrebe. Ne glede na vašo izbiro boste z našimi moški vpojnimi hlačkami za inkontinenco, uživali v diskretni, udobni in zanesljivi vsakodnevni zaščiti pred uhajanjem urina. Ohranite kontrolo in ostanite aktivni s hlačkami za oslabljen mehur blagovne znamke TENA, zasnovanimi posebej za moške.

izdelki

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

Unisex

Vpojne hlačke za inkontinenco

Blagovna znamka TENA ponuja širok program mehkih in udobnih hlačk za oskrbo pri inkontinenci, TENA Pants so primerne za ženske in moške, tako za dnevno kot za nočno uporabo. Hlačke so zasnovane za aktiven življenjski slog in se nosijo kot običajno spodnje perilo. Hlačke za oskrbo pri inkontinenci so namenjene odraslim uporabnikom. Na voljo so v različnih velikostih in vpojnostih, zato boste zagotovo našli najustreznejši izdelek za vaše potrebe. V nasprotju s plenicami za odrasle drugih blagovnih znamk so hlačke TENA Pants za oskrbo pri inkontinenci izdelane z najsodobnejšo tehnologijo. Zagotavljajo suhost, preprečujejo iztekanje in nastanek neprijetnega vonja. Primerne so za enkratno uporabo. Hlačke TENA Pants za oskrbo pri inkontinenci so izdelane iz mehkih in zračnih materialov. Optimalno se prilegajo telesu ter tako ščitijo pred iztekanjem, ohranjajo zdravje kože in omogočajo nemoteno gibanje.

izdelki

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Pants Normal | Hlačke za inkontinenco

Brezplačen vzorec

Zaščita za srednje do težko močno uhajanje urina, ki se prilega kot spodnje perilo

TENA Pants Plus | Hlačke za inkontinenco velikosti S, M, L & XL

Brezplačen vzorec

Zaščita za srednje  do težko uhajanje urina, ki se prilega kot spodnje perilo

TENA Pants Plus | Hlačke za inkontinenco velikosti XS

Zaščita za srednje do težko uhajanje urina, ki se prilega kot spodnje perilo

TENA Pants Super | Hlačke za inkontinenco

Zaščita za srednje do težko močno uhajanje urina, ki se prilega kot spodnje perilo

Hlačke za inkontinenco s pasom | Flex

TENA ProSkin Flex je nabor inovativnih hlačk za inkontinenco s pasom, ki omogočajo preprostejše in bolj ergonomsko menjavanje ter s tem negovalcem olajšajo fizično delo, hkrati pa uporabnikom zagotavljajo izjemno zaščito. Ti izdelki so idealni za osebe s srednje do zelo močno inkontinenco. Na voljo v različnih velikostih in stopnjah vpojnosti.

Izdelki TENA ProSkin Flex so zahvaljujoč svojemu ergonomskemu pasu idealni za vse vrste menjavanja, bodisi leže v postelji, stoje ali ob uporabi dvigal. Gre za izdelke, ki omogočajo neverjetno preprosto uporabo in zagotavljajo izjemno učinkovito vpojnost.

Inovativni dizajn hlačk TENA ProSkin Flex vključuje preprost sistem spenjanja z mehkim elastičnim pasom, ki se enostavno prilagodi različnim oblikam telesa ter zagotovi udobno prileganje in vrhunsko zaščito pred uhajanjem.

Ta izdelek obenem ohranja zdravje kože z napredno tehnologijo FeelDry, ki zagotavlja vpojnost in suhost kože, ter trojno zaščito za suhost, mehkobo in preprečevanje uhajanja.

Hlačke TENA ProSkin Flex imajo kaveljčke za preprost oprijem, s katerimi lahko izdelek spnete na sprednji strani, obenem pa jih lahko brezskrbno spenjate in odpenjate, saj vselej zagotavljajo trdno prileganje. S tem se lahko hlačke prilagodijo različnim oblikam telesa in zagotovijo zanesljivo zaščito pred uhajanjem. Ta izdelek omogoča nameščanje tako s sprednje kot z zadnje strani.

Hlačke TENA ProSkin Flex so idealne za manj mobilne uporabnike, ki večinoma ležijo ali sedijo, vendar jih lahko uporabljajo tudi bolj mobilne osebe.

izdelki

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

Hlačke predloge z ježki za inkontinenco | Slip

Program TENA Slip ponuja izbor hlačnih predlog za inkontinenco, ki jih imenujemo tudi plenice za odrasle. Ta priljubljeni vsestranski izdelek za inkontinenco je zasnovan z močnimi prilagodljivimi ježki, ki omogočajo popolno prileganje, obenem pa zagotavlja optimalno suhost in zaščito pred iztekanjem.

Ježki oziroma trakovi omogočajo preprosto in večkratno uporabo. Vsestranske hlačne predloge za inkontinenco omogočajo hitro in preprosto menjavo, tako sede kot leže. Hlačne predloge TENA Slip so namenjene moškim, ženskam in otrokom s težko do zelo težko inkontinenco. Zahvaljujoč svoji izjemni vpojnosti in udobju so idealne za vse, ki dolgo sedijo ali ležijo, obenem pa pomagajo ohranjati zdravje kože.

izdelki

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Slip Plus plenice

Zaščita za težko do zelo težko  uhajanje urina

TENA Slip Super plenice

Zaščita za težko do zelo težko uhajanje urina

TENA Slip Maxi plenice

Zaščita za težko do zelo težko  uhajanje urina

Predloge za inkontinenco | Comfort

Program TENA Comfort vključuje velike, posebno oblikovane predloge za inkontinenco, namenjene ženskam in moškim. Primerne so za uporabnike, ki potrebujejo izjemno vpojen izdelek in kljub višji stopnji inkontinence želijo nadaljevati z uporabo predlog. Temu načinu oskrbe rečemo tudi dvodelni sistem, saj so predloge najbolj učinkovite, če jih nameščamo s fiksirnimi hlačkami za večkratno uporabo ali z oprijetim spodnjim perilom. Tako so predloge varno nameščene in se popolnoma prilegajo telesu.

Zahvaljujoč svoji izjemni vpojnosti, suhosti in udobju pri nošenju pomagajo ohranjati zdravje kože. So priljubljena izbira za oskrbo pri težki in zelo težki inkontinenci. Predloge lahko vedno hitro in preprosto namestite oz. zamenjate, uporabnik lahko pri tem stoji ali leži. Predloge so na voljo v različnih velikostih in vpojnostih.

izdelki

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

Hlačke za fiksacijo

Pralne hlačke za fiksacijo za večkratno uporabo blagovne znamke TENA varno zadržijo izdelke za inkontinenco. Hlačke za fiksacijo varno zadržijo majhne, velike ali posebno oblikovane predloge za inkontinenco ter s tem zmanjšajo tveganje za iztekanje urina in zagotavljajo optimalno udobje. Program vključuje mrežaste hlačke, ki so namenjene predvsem krajši uporabi, ter hlačke iz mešanice bombaža, ki so videti kot običajno spodje perilo in zagotavljajo vsakodnevno udobje. Hlačke za fiksacijo blagovne znamke TENA odlikuje univerzalna oblika iz raztegljivega materiala, ki brez pritiskanja na kožo zagotavlja zanesljivo fiksacijo in izjemno prileganje. Za dolgotrajno uporabo lahko hlačke za fiksacijo perete pri 60 stopinjah in jih v sušilniku sušite pri nizki do srednji temperaturi. Tako jih boste lahko velikokrat uporabili, ne da bi hlačke izgubile svojo prvotno obliko.

izdelki

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Fix | Hlačke za fiksacijo pri inkontinenci

Fiksirne, zračne hlačke za večkratno uporabo, primerne za namestitev predlog pri oskrbi inkontinence.

TENA Fix Original | Hlačke za fiksacijo pri inkontinenci

Pralne fiksirne hlačke za večkratno uporabo pri nameščanju predlog ob inkontinenci.

Posteljna podloga

Program izdelkov za zaščito postelje blagovne znamke TENA vključuje zaščitne posteljne podloge, prevleke in rjuhe za enkratno uporabo. Izdelki zagotavljajo zanesljivo zaščito vzmetnic, stolov, kavčev, invalidskih vozičkov in drugih površin. Na voljo je veliko možnosti za obvladovanja uhajanja urina, ki zadostijo najrazličnejšim potrebam. Izdelki za zaščito postelje pri inkontinenci so na voljo v številnih velikostih in ščitijo najrazličnejše površine Primerne so tudi med postopki osebne nege, npr. pri menjavi vpojnih izdelkov za inkontinenco. Izdelki za zaščito postelje pri inkontinenci blagovne znamke TENA vpijejo tekočino in jo enakomerno porazdelijo v notranjosti podloge. Popolna rešitev za obvadovanje močenja postelje.

izdelki

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Bed Secure Zone Plus z zavihki | posteljna podloga za inkontinenco

Posteljne podloge z zavihki za inkontinenco, zaščita vzmetnice za dan in noč

TENA Bed Normal | posteljne podloge pri inkontinenci

Zaščita za posteljo pri blagi iztekanju urina – za zaščito vzmetnic in stolov

izdelki

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

izdelki

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

Nega kože

Čistilni robčki in kreme

Dobra rutina umivanja je ključna pri preprečevanju draženja kože. Izberite iz širokega nabora izdelkov za umivanje, ki vključujejo vlažne robčke, suhe robčke, krpe, čistilna sredstva, peno za umivanje in druge izdelke za nego kože pri inkontinenci. Izdelki za čiščenje TENA so nežnejši nadomestek mila in vode. Zagotavljajo blago čiščenje in zaščito tudi najnežnejše in najobčutljivejše kože.

Vsi izdelki so skrbno razviti za oskrbo inkontinence in zato idealni ob menjavi izdelkov za inkontinenco. Lahko pa jih uporabimo za čiščenje celega telesa v postelji ali kopalnici. Odlični so za pogosto čiščenje kože, ki bi jo lahko milo in voda izsušila. Čeprav že vpojni izdelki zmanjšujejo stik kože z vlago, naš linija nego kože skrbi za nežno čiščenje in zaščito kože.

Čistilni izdelki TENA so posebej nežni do občutljive kože, obenem pa vselej učinkoviti. Vsi robčki so ustrezne oblike in velikosti za odrasle. Najdite čistilni izdelek za inkontinenco, ki bo izpolnil vaše potrebe ter vašo kožo ohranil svežo, čisto in zdravo.

izdelki

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

Pena TENA ProSkin Wash Mousse

Pena za umivanje 3-v-1, ki nežno čisti, ščiti in vlaži zrelo kožo

TENA ProSkin Shampoo & Shower

Kombinacija šampona in gela za tuširanje za vsakodnevno uporabo

TENA ProSkin Rokavice za umivanje

Priročna suha rokavica za umivanje za vsakodnevno umivanje

TENA ProSkin vlažne krpice brez plastike | Velikost za odrasle

Velike vlažne krpice, izdelane iz 100 % viskoze, ki očistijo, navlažijo in zaščitijo občutljivo kožo

Vlažilni izdelki

Skrb za kožo je pomembnejša, kot se morebiti zdi – tudi pri osebah brez inkontinence. Ker se koža s staranjem tanjša ter postaja krhka in manj elastična, težje zadržuje vlago in postaja bolj nagnjena k suhosti. Vlažilni izdelki blagovne znamke TENA so zasnovani posebej za krhko zrelo kožo, ki ji vselej zagotavljajo učinkovito nego.

Kreme za kožo in losjoni za telo blagovne znamke TENA so dermatološko testirani. Ti izdelki pomirijo tudi najobčutljivejšo kožo in jo naredijo mehko, obenem pa pomagajo ohraniti njeno ravnovesje vlage. Bogata in gosta krema ter lahkotni losjon za telo, ki vsebujeta naravna negovalna olja in vitamin E, sta namenjena vlaženju krhke in suhe kože.

Vlažilne izdelke nanesite na očiščeno kožo, da zagotovite njeno mehkobo in gladkost. Izdelki so primerni za uporabo na vseh delih telesa v sklopu visokokakovostne dnevne rutine nege kože.

izdelki

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

Zaščitne kreme

Blagovna znamka TENA ponuja skrbno zasnovane zaščitne kreme in kreme s cinkom, ki pomagajo ohranjati zdravje kože uporabnikov z inkontinenco. Te negovalne kreme na koži delujejo kot zaščitni sloj, ki ga lahko nanesete po potrebi, tudi če koža kaže prve znake rdečice, če je vzdražena ali resno poškodovana. Čiščenje kože in uporaba zaščitnih krem sta ključna koraka do zdrave kože ob pogostem stiku z vlago.

Vsak dan poskrbite za kožo in preprečite nastanek rdečice, draženje kože in izpuščaje zaradi uporabe plenic za odrasle. Kreme zagotavljajo dodatno nego za občutljivo kožo po kopanju, prhanju ali menjavi izdelkov za inkontinenco. Zaščitna krema in krema s cinkom, ki sta dermatološko testirani in zagotovljeno brez dišav in konzervansov, pomagata zaščititi kožo in jo ohraniti zdravo.

Zaščitne kreme blagovne znamke TENA so skrbno zasnovane za zaščito krhke zrele kože in pomoč pri ohranjanju njenega zdravja, saj je zdrava koža ključen del vsakodnevnega dobrega počutja.

izdelki

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Zinc cream

Dodatna zaščita in nega z 10-odstotnim cinkovim oksidom

TENA Barrier Cream

Barierna krema, idealna za zaščito občutljive kože