Zakaj TENA

Zakaj si vaš bližnji zasluži izdelke TENA

Pri negi bližnjega z inkontinenco imate veliko dela in morate razmišljati o veliko stvareh. Zato je pomembno, da se lahko zanesete na zaščito. Tako ne boste izgubljali časa z naslednjimi skrbmi: Ali so dovolj vpojni? Ali bodo preprečili neprijetne vonjave? Ali so udobni? Ali so dobri za kožo?
 
Nenehno spremljamo povratne informacije zdravstvenih delavcev in negovalcev, kot ste vi sami. Zavedamo se njihovih potreb in potreb starejših oseb, za katere skrbijo. To nam je pomagalo pri razvoju boljše zaščite pri inkontinenci in nege kože: lahko se zanesete, da bodo te rešitve zagotovile najboljšo možno nego za vašega bližnjega.

Izjemna vpojnost

Urin je redka tekočina in hitro tekoča tekočina, ki se lahko brez prave zaščite skoraj v hipu vpije v oblačila in posteljnino. Oblika izdelkov TENA nudi tesno, udobno in varno prileganje. Imajo površinske kanale, ki hitro vpijejo tekočino in preprečijo tveganje uhajanja. Hitrejše vpijanje pomeni manj uhajanja in manj menjav perila.

Izjemna svežina

Z izdelki TENA bo vaš bližnji lahko užival v družbi drugih, ne da bi moral skrbeti zaradi neprijetnih vonjav. Naši izdelki za zaščito pri inkontinenci so zasnovani tako, da nevtralizirajo bakterije in amoniak, ki povzročajo neželene vonjave. Tako se bo vaš bližnji počutil sproščeno in samozavestno med druženjem s prijatelji in družino.

Izjemna suhost

Udobje bližnjega lahko zagotovite predvsem z ustrezno suhostjo. Zato je naša tehnologija FeelDry™ pomemben del naših izdelkov za močnejšo zaščito. Urin tako hitro odvede stran od kože, da je njena površina v trenutku spet suha. To vas pomiri, še posebej, če negujete osebo, ki ne more povedati, kdaj jo morate preobleči. Predstavlja tudi veliko prednost ponoči, saj omogoča manj pogosto preoblačenje. Izdelki TENA odstranijo vlago in ohranijo izjemno suhost kože, zato vašemu bližnjemu nudijo največjo stopnjo udobja.

Manj težav s kožo

TENA ščiti pred urinom, ki lahko poškoduje starejšo kožo vašega bližnjega. Lahko draži kožo, še posebej, če vaš bližnji dlje časa sedi ali pa leži. Zato so naši izdelki zasnovani tako, da ujamejo urin, pri čemer vpojna površina ob koži ostane mehka in suha. Poglejte na primer na edinstveno zasnovane  TENA Flex. Dokazano zmanjšajo draženje kože zaradi ležanja ali sedenja v istem položaju zaradi dolgotrajne bolezni ali invalidnosti.

Enostavnejše preoblačenje

Preoblačenje osebe z inkontinenco je lahko zelo naporno, saj jih je treba pri tem dvigati. To še posebej drži, če med preoblačenjem ležijo. TENA Flex so zasnovane posebej za rešitev teh težav. Zmanjšajo obremenitev vaših hrbtnih mišic, zaradi česar je postopek preoblačenja enostavnejši in udobnejši tako za vas kot za vašega bližnjega.

Najboljša higiena za udobje kože

Umivanje in higiena sta pomembna dela inkontinenčne oskrbe. Zato je blagovna znamka TENA razvila nabor čistilnih mil, krpic in vlažilnih krem. Prilagojene so posebej občutljivi koži starejših oseb – še posebej občutljivejšim predelom. Z njihovo pomočjo boste bližnjega lažje umili v postelji. Tako se bo počutil čisto, pomirjeno in sveže v lastni koži.

Iskanje ustreznega izdelka

Kateri izdelek je najboljši za vašega bližnjega? To je odvisno od njegovega telesnega in duševnega stanja. Če želite najti pravi izdelek za njegove potrebe, uporabite naš izbirnik izdelkov.