Čistilni robčki in kreme

Dobra rutina umivanja je ključna pri preprečevanju draženja kože. Izberite iz širokega nabora izdelkov za umivanje, ki vključujejo vlažne robčke, suhe robčke, krpe, čistilna sredstva, peno za umivanje in druge izdelke za nego kože pri inkontinenci. Izdelki za čiščenje TENA so nežnejši nadomestek mila in vode. Zagotavljajo blago čiščenje in zaščito tudi najnežnejše in najobčutljivejše kože.

Vsi izdelki so skrbno razviti za oskrbo inkontinence in zato  idealni ob menjavi izdelkov za inkontinenco. Lahko pa jih uporabimo za čiščenje celega telesa v postelji ali kopalnici. Odlični so za pogosto čiščenje kože, ki bi jo lahko milo in voda izsušila. Čeprav že vpojni izdelki zmanjšujejo stik kože z vlago, naš linija nego kože skrbi za nežno čiščenje in zaščito kože.

Čistilni izdelki TENA so posebej nežni do občutljive kože, obenem pa vselej učinkoviti. Vsi robčki so ustrezne oblike in velikosti za odrasle. Najdite čistilni izdelek za inkontinenco, ki bo izpolnil vaše potrebe ter vašo kožo ohranil svežo, čisto in zdravo.

Hand using cleansing wipe from TENA

izdelki

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

Pena TENA ProSkin Wash Mousse

Pena za umivanje 3-v-1, ki nežno čisti, ščiti in vlaži zrelo kožo

TENA ProSkin Shampoo & Shower

Kombinacija šampona in gela za tuširanje za vsakodnevno uporabo

TENA ProSkin Rokavice za umivanje

Priročna suha rokavica za umivanje za vsakodnevno umivanje

TENA ProSkin vlažne krpice brez plastike | Velikost za odrasle

Velike vlažne krpice, izdelane iz 100 % viskoze, ki očistijo, navlažijo in zaščitijo občutljivo kožo