Ženske

Ženski tanki vložki za inkontinenco

Odkrijte izdelke za diskretno zaščito blagovne znamke TENA, zasnovane posebej za ženske s šibkim uhajanjem urina Tanki vložki za inkontinenco so na voljo v različnih dolžinah, barvah in vpojnostih, zaradi česar boste zagotovo našli najprimernejšega zase. Vložki so podobni običajnim tankim vložkom, vendar so presenetljivo varni, saj hitro vpijejo uhajanja in zagotavljajo izjemno zaščito pred občasnimi kapljicami med telovadbo, kihanjem ali smehom. Tako tanki so, da jih boste komajda čutili. Za vsak primer pa jih boste lahko nosili vsak dan, da vam majhna uhajanja urina nikoli več ne bodo kvarila načrtov.
Incontinence liners for women

Ženski vložki za inkontinenco

Odkrijte širok izbor neverjetnih zaščitnih izdelkov blagovne znamke TENA, ki so zasnovani posebej za ženske in primerni tako za šibko kot za močnejše uhajanje urina Vložki za inkontinenco so idealni za nepričakovana uhajanja urina, npr. med telovadbo, smehom ali v vsakodnevnem življenju. Z vložki za inkontinenco se lahko počutite suhe in samozavestne, saj vam podnevi in ponoči zagotavljajo varnost in diskretnost, ki ju potrebujete.

Vložki za oslabljen mehur so na voljo v različnih oblikah, dolžinah, barvah ter v različnih vpojnostih. S tem izpolnijo vse vaše potrebe in hkrati preprečijo tudi neprijeten vonj. Vsi zelo hitro vpijajo urin, ki se zadrži v notranjosti vložka, zato koža ostane suha in sveža, vi pa lahko uživate v izjemnem udobju. 

Zanesljivi ženski vložki za inkontinenco blagovne znamke TENA so popolna vsakodnevna rešitev za vsako žensko z oslabljenim mehurjem. Uživajte v vsakodnevnem življenju in pozabite na nepredvidljivo uhajanje urina.

A woman changing a TENA Discreet incontinence pad

izdelki

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Lady Slim Mini Plus Wings | Tanek vložek za inkontinenco

Diskreten in varen vložek za blago do srednje uhajanje pri oslabljenem mehurju

TENA Lady Normal | Vložek za inkontinenco

Vložek za inkontinenco je oblikovan za blago do srednje oslabljen mehur.

TENA Slim Extra | Predloga za inkontinenco (Bluebell)

Zanesljiva predloga za inkontinenco za nepričakovana srednje močna uhajanja urina.

TENA Lady Super | Vložek za inkontinenco

Inkontinenčni vložek je oblikovan za srednje do močno oslabljen mehur.

TENA Lady Maxi | Vložek za inkontinenco

Varni vložki pri inkontinenci za močna, nepričakovana uhajanja urina.

TENA Lady Maxi Night | Predloga za inkontinenco

Oblikovani za močnejše uhajanje urina, s povečano vpojnostjo in pokritostjo na zadnjem delu. Posebej za nočno zaščito

Ženske vpojne hlačke za inkontinenco

Vsi izdelki iz programa izjemno diskretnih TENA ženskih spodnjih hlačk za oskrbo pri inkontinenci  ščitijo  pred iztekanjem urina in nastankom neprijetnega vonja Ženstvene TENA hlačke za oslabljen mehur so na voljo v različnih velikostih, primerne so za celodnevno uporabo in vse vaše aktivnosti. Popolna rešitev za ženske z oslabljenim mehurjem. Kot običajno spodnje perilo. Ščiti kot TENA.
Ženske spodnje hlačke za oskrbo pri inkontinenci | Elegantne hlačke za oslabljen mehur

izdelki

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women