Hlačke za inkontinenco s pasom | Flex

TENA ProSkin Flex je nabor inovativnih hlačk za inkontinenco s pasom, ki omogočajo preprostejše in bolj ergonomsko menjavanje ter s tem negovalcem olajšajo fizično delo, hkrati pa uporabnikom zagotavljajo izjemno zaščito. Ti izdelki so idealni za osebe s srednje do zelo močno inkontinenco. Na voljo v različnih velikostih in stopnjah vpojnosti.

Izdelki TENA ProSkin Flex so zahvaljujoč svojemu ergonomskemu pasu idealni za vse vrste menjavanja, bodisi leže v postelji, stoje ali ob uporabi dvigal. Gre za izdelke, ki omogočajo neverjetno preprosto uporabo in zagotavljajo izjemno učinkovito vpojnost.

Inovativni dizajn hlačk TENA ProSkin Flex vključuje preprost sistem spenjanja z mehkim elastičnim pasom, ki se enostavno prilagodi različnim oblikam telesa ter zagotovi udobno prileganje in vrhunsko zaščito pred uhajanjem.

Ta izdelek obenem ohranja zdravje kože z napredno tehnologijo FeelDry, ki zagotavlja vpojnost in suhost kože, ter trojno zaščito za suhost, mehkobo in preprečevanje uhajanja.

Hlačke TENA ProSkin Flex imajo kaveljčke za preprost oprijem, s katerimi lahko izdelek spnete na sprednji strani, obenem pa jih lahko brezskrbno spenjate in odpenjate, saj vselej zagotavljajo trdno prileganje. S tem se lahko hlačke prilagodijo različnim oblikam telesa in zagotovijo zanesljivo zaščito pred uhajanjem. Ta izdelek omogoča nameščanje tako s sprednje kot z zadnje strani.

Hlačke TENA ProSkin Flex so idealne za manj mobilne uporabnike, ki večinoma ležijo ali sedijo, vendar jih lahko uporabljajo tudi bolj mobilne osebe.

Incontinence briefs with belt | Flex