Nega kože

Čistilni robčki in kreme

Dobra rutina umivanja je ključna pri preprečevanju draženja kože. Izberite iz širokega nabora izdelkov za umivanje, ki vključujejo vlažne robčke, suhe robčke, krpe, čistilna sredstva, peno za umivanje in druge izdelke za nego kože pri inkontinenci. Izdelki za čiščenje TENA so nežnejši nadomestek mila in vode. Zagotavljajo blago čiščenje in zaščito tudi najnežnejše in najobčutljivejše kože. Vsi izdelki so skrbno razviti za oskrbo inkontinence in zato  idealni ob menjavi izdelkov za inkontinenco. Lahko pa jih uporabimo za čiščenje celega telesa v postelji ali kopalnici. Odlični so za pogosto čiščenje kože, ki bi jo lahko milo in voda izsušila. Čeprav že vpojni izdelki zmanjšujejo stik kože z vlago, naš linija nego kože skrbi za nežno čiščenje in zaščito kože. Čistilni izdelki TENA so posebej nežni do občutljive kože, obenem pa vselej učinkoviti. Vsi robčki so ustrezne oblike in velikosti za odrasle. Najdite čistilni izdelek za inkontinenco, ki bo izpolnil vaše potrebe ter vašo kožo ohranil svežo, čisto in zdravo.

Hand using cleansing wipe from TENA

izdelki

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

Pena TENA ProSkin Wash Mousse

Pena za umivanje 3-v-1, ki nežno čisti, ščiti in vlaži zrelo kožo

TENA ProSkin Shampoo & Shower

Kombinacija šampona in gela za tuširanje za vsakodnevno uporabo

TENA ProSkin Rokavice za umivanje

Priročna suha rokavica za umivanje za vsakodnevno umivanje

TENA ProSkin vlažne krpice brez plastike | Velikost za odrasle

Velike vlažne krpice, izdelane iz 100 % viskoze, ki očistijo, navlažijo in zaščitijo občutljivo kožo

Vlažilni izdelki

Skrb za kožo je pomembnejša, kot se morebiti zdi – tudi pri osebah brez inkontinence. Ker se koža s staranjem tanjša ter postaja krhka in manj elastična, težje zadržuje vlago in postaja bolj nagnjena k suhosti. Vlažilni izdelki blagovne znamke TENA so zasnovani posebej za krhko zrelo kožo, ki ji vselej zagotavljajo učinkovito nego. Kreme za kožo in losjoni za telo blagovne znamke TENA so dermatološko testirani. Ti izdelki pomirijo tudi najobčutljivejšo kožo in jo naredijo mehko, obenem pa pomagajo ohraniti njeno ravnovesje vlage. Bogata in gosta krema ter lahkotni losjon za telo, ki vsebujeta naravna negovalna olja in vitamin E, sta namenjena vlaženju krhke in suhe kože. Vlažilne izdelke nanesite na očiščeno kožo, da zagotovite njeno mehkobo in gladkost. Izdelki so primerni za uporabo na vseh delih telesa v sklopu visokokakovostne dnevne rutine nege kože.

Hand applies TENA moisturising product on the skin

izdelki

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

Zaščitne kreme

Blagovna znamka TENA ponuja skrbno zasnovane zaščitne kreme in kreme s cinkom, ki pomagajo ohranjati zdravje kože uporabnikov z inkontinenco. Te negovalne kreme na koži delujejo kot zaščitni sloj, ki ga lahko nanesete po potrebi, tudi če koža kaže prve znake rdečice, če je vzdražena ali resno poškodovana.  Čiščenje kože in uporaba zaščitnih krem sta ključna koraka do zdrave kože ob pogostem stiku z vlago. Vsak dan poskrbite za kožo in preprečite nastanek rdečice, draženje kože in izpuščaje zaradi uporabe plenic za odrasle. Kreme zagotavljajo dodatno nego za občutljivo kožo po kopanju, prhanju ali menjavi izdelkov za inkontinenco. Zaščitna krema in krema s cinkom, ki sta dermatološko testirani in zagotovljeno brez dišav in konzervansov, pomagata zaščititi kožo in jo ohraniti zdravo. Zaščitne kreme blagovne znamke TENA so skrbno zasnovane za zaščito krhke zrele kože in pomoč pri ohranjanju njenega zdravja, saj je zdrava koža ključen del vsakodnevnega dobrega počutja.

izdelki

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Zinc cream

Dodatna zaščita in nega z 10-odstotnim cinkovim oksidom

TENA Barrier Cream

Barierna krema, idealna za zaščito občutljive kože