Unisex

Vpojne hlačke za inkontinenco

Blagovna znamka TENA ponuja širok program mehkih in udobnih hlačk  za oskrbo pri inkontinenci, TENA Pants so primerne za ženske in moške, tako za dnevno kot za nočno uporabo. Hlačke so zasnovane za aktiven življenjski slog in se nosijo kot običajno spodnje perilo. Hlačke za oskrbo pri inkontinenci so namenjene odraslim uporabnikom. Na voljo so v različnih velikostih in vpojnostih, zato boste zagotovo našli najustreznejši izdelek za vaše potrebe. V nasprotju s plenicami za odrasle drugih blagovnih znamk so hlačke TENA Pants za oskrbo pri inkontinenci izdelane z najsodobnejšo tehnologijo. Zagotavljajo suhost, preprečujejo iztekanje in nastanek neprijetnega vonja. Primerne so za enkratno uporabo. Hlačke TENA Pants za oskrbo pri inkontinenci  so izdelane iz mehkih in zračnih materialov.  Optimalno se prilegajo telesu ter tako ščitijo pred iztekanjem, ohranjajo zdravje kože in omogočajo nemoteno gibanje.

Incontinence Pants

izdelki

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Pants Normal | Hlačke za inkontinenco

Brezplačen vzorec

Zaščita za srednje do težko močno uhajanje urina, ki se prilega kot spodnje perilo

TENA Pants Plus | Hlačke za inkontinenco velikosti S, M, L & XL

Zaščita za srednje  do težko uhajanje urina, ki se prilega kot spodnje perilo

TENA Pants Plus | Hlačke za inkontinenco velikosti XS

Zaščita za srednje do težko uhajanje urina, ki se prilega kot spodnje perilo

TENA Pants Super | Hlačke za inkontinenco

Zaščita za srednje do težko močno uhajanje urina, ki se prilega kot spodnje perilo

Hlačke za inkontinenco s pasom | Flex

TENA ProSkin Flex je nabor inovativnih hlačk za inkontinenco s pasom, ki omogočajo preprostejše in bolj ergonomsko menjavanje ter s tem negovalcem olajšajo fizično delo, hkrati pa uporabnikom zagotavljajo izjemno zaščito. Ti izdelki so idealni za osebe s srednje do zelo močno inkontinenco. Na voljo v različnih velikostih in stopnjah vpojnosti. Izdelki TENA ProSkin Flex so zahvaljujoč svojemu ergonomskemu pasu idealni za vse vrste menjavanja, bodisi leže v postelji, stoje ali ob uporabi dvigal. Gre za izdelke, ki omogočajo neverjetno preprosto uporabo in zagotavljajo izjemno učinkovito vpojnost. Inovativni dizajn hlačk TENA ProSkin Flex vključuje preprost sistem spenjanja z mehkim elastičnim pasom, ki se enostavno prilagodi različnim oblikam telesa ter zagotovi udobno prileganje in vrhunsko zaščito pred uhajanjem. Ta izdelek obenem ohranja zdravje kože z napredno tehnologijo FeelDry, ki zagotavlja vpojnost in suhost kože, ter trojno zaščito za suhost, mehkobo in preprečevanje uhajanja. Hlačke TENA ProSkin Flex imajo kaveljčke za preprost oprijem, s katerimi lahko izdelek spnete na sprednji strani, obenem pa jih lahko brezskrbno spenjate in odpenjate, saj vselej zagotavljajo trdno prileganje. S tem se lahko hlačke prilagodijo različnim oblikam telesa in zagotovijo zanesljivo zaščito pred uhajanjem. Ta izdelek omogoča nameščanje tako s sprednje kot z zadnje strani. Hlačke TENA ProSkin Flex so idealne za manj mobilne uporabnike, ki večinoma ležijo ali sedijo, vendar jih lahko uporabljajo tudi bolj mobilne osebe.

Incontinence briefs with belt | Flex

Hlačke predloge z ježki za inkontinenco | Slip

Program TENA Slip ponuja izbor hlačnih predlog za inkontinenco, ki jih imenujemo tudi plenice za odrasle. Ta priljubljeni vsestranski izdelek za inkontinenco je zasnovan z močnimi prilagodljivimi ježki, ki omogočajo popolno prileganje, obenem pa zagotavlja optimalno suhost in zaščito pred iztekanjem. Ježki oziroma trakovi omogočajo preprosto in večkratno uporabo. Vsestranske hlačne predloge za inkontinenco omogočajo hitro in preprosto menjavo, tako sede kot leže. Hlačne predloge TENA Slip so namenjene moškim, ženskam in otrokom s težko do zelo težko inkontinenco. Zahvaljujoč svoji izjemni vpojnosti in udobju so idealne za vse, ki dolgo sedijo ali ležijo, obenem pa pomagajo ohranjati zdravje kože.

Incontinence briefs with tabs | Slip

izdelki

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

Predloge za inkontinenco | Comfort

Program TENA Comfort vključuje velike, posebno oblikovane predloge za inkontinenco, namenjene ženskam in moškim. Primerne so za uporabnike, ki potrebujejo izjemno vpojen izdelek in kljub višji stopnji inkontinence želijo nadaljevati z uporabo predlog. Temu načinu oskrbe rečemo tudi dvodelni sistem, saj so predloge najbolj učinkovite, če jih nameščamo s fiksirnimi hlačkami za  večkratno uporabo ali z oprijetim spodnjim perilom. Tako so predloge varno nameščene in se popolnoma prilegajo telesu. Zahvaljujoč svoji izjemni vpojnosti, suhosti in udobju pri nošenju pomagajo ohranjati zdravje kože. So priljubljena izbira za oskrbo pri težki in zelo težki inkontinenci.  Predloge lahko vedno hitro in preprosto namestite oz. zamenjate, uporabnik lahko pri tem stoji ali leži. Predloge so na voljo v različnih velikostih in vpojnostih.

Large incontinence pads | Comfort

Hlačke za fiksacijo

Pralne hlačke za fiksacijo za večkratno uporabo blagovne znamke TENA varno zadržijo izdelke za inkontinenco. Hlačke za fiksacijo varno zadržijo majhne, velike ali posebno oblikovane predloge za inkontinenco ter s tem zmanjšajo tveganje za iztekanje urina in zagotavljajo optimalno udobje. Program vključuje mrežaste hlačke, ki so namenjene predvsem krajši uporabi, ter hlačke iz mešanice bombaža, ki so videti kot običajno spodje perilo in zagotavljajo vsakodnevno udobje. Hlačke za fiksacijo blagovne znamke TENA odlikuje univerzalna  oblika iz raztegljivega materiala, ki brez pritiskanja na kožo zagotavlja zanesljivo fiksacijo in izjemno prileganje. Za dolgotrajno uporabo lahko hlačke za fiksacijo perete pri 60 stopinjah in jih v sušilniku sušite pri nizki do srednji temperaturi. Tako jih boste lahko velikokrat uporabili, ne da bi hlačke izgubile svojo prvotno obliko.

TENA Fixation pants

izdelki

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Fix | Hlačke za fiksacijo pri inkontinenci

Fiksirne, zračne hlačke za večkratno uporabo, primerne za namestitev predlog pri oskrbi inkontinence.

TENA Fix Original | Hlačke za fiksacijo pri inkontinenci

Pralne fiksirne hlačke za večkratno uporabo pri nameščanju predlog ob inkontinenci.

Posteljna podloga

Program izdelkov za zaščito postelje blagovne znamke TENA vključuje zaščitne posteljne podloge, prevleke in rjuhe za enkratno uporabo. Izdelki zagotavljajo zanesljivo zaščito vzmetnic, stolov, kavčev, invalidskih vozičkov in drugih površin. Na voljo je veliko možnosti za obvladovanja uhajanja urina, ki zadostijo najrazličnejšim potrebam.  Izdelki za zaščito postelje pri inkontinenci so na voljo v številnih velikostih in ščitijo najrazličnejše površine Primerne so tudi med postopki osebne nege, npr. pri menjavi vpojnih izdelkov za inkontinenco. Izdelki za zaščito postelje pri inkontinenci blagovne znamke TENA vpijejo tekočino in jo enakomerno porazdelijo v notranjosti podloge. Popolna rešitev za obvadovanje močenja postelje.

TENA Bed Protection

izdelki

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Bed Secure Zone Plus z zavihki | posteljna podloga za inkontinenco

Posteljne podloge z zavihki za inkontinenco, zaščita vzmetnice za dan in noč

TENA Bed Normal | posteljne podloge pri inkontinenci

Zaščita za posteljo pri blagi iztekanju urina – za zaščito vzmetnic in stolov

izdelki

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

izdelki

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women