Čistilni robčki in kreme

Nežni čistilni robčki, krpe in kreme za nego kože pri inkontinenci

Dobra rutina umivanja je ključna pri preprečevanju draženja kože. Izberite iz širokega nabora izdelkov za umivanje, ki vključujejo vlažne robčke, suhe robčke, krpe, čistilna sredstva, peno za umivanje in druge izdelke za nego kože pri inkontinenci. Izdelki za čiščenje TENA so nežnejši nadomestek mila in vode. Zagotavljajo blago čiščenje in zaščito tudi najnežnejše in najobčutljivejše kože.

Vsi izdelki so skrbno razviti za oskrbo inkontinence in zato  idealni ob menjavi izdelkov za inkontinenco. Lahko pa jih uporabimo za čiščenje celega telesa v postelji ali kopalnici. Odlični so za pogosto čiščenje kože, ki bi jo lahko milo in voda izsušila. Čeprav že vpojni izdelki zmanjšujejo stik kože z vlago, naš linija nego kože skrbi za nežno čiščenje in zaščito kože.

Čistilni izdelki TENA so posebej nežni do občutljive kože, obenem pa vselej učinkoviti. Vsi robčki so ustrezne oblike in velikosti za odrasle. Najdite čistilni izdelek za inkontinenco, ki bo izpolnil vaše potrebe ter vašo kožo ohranil svežo, čisto in zdravo.

Hand using cleansing wipe from TENA