Z novostmi zagotavljamo boljšo skrb za kontinenco

Pri blagovni znamki TENA redno uvajamo novosti, kar je razvidno v vseh naših dejavnostih. Naši izdelki so narejeni z najboljšo tehnologijo in materiali, zato vsak dan nudijo boljšo kakovost življenja milijonom uporabnikov.

Inovacije prek spoznanj

Imamo več kot 50 let izkušenj, zato razumemo daljnosežne posledice inkontinence in potrebo po prilagojeni in učinkoviti skrbi za kontinenco. V podjetju SCA smo predani razvoju in inovativnosti, da lahko izpolnimo potrebe naših strank, zato nenehno vlagamo v raziskave in spoznanja iz resničnega življenja. Razumemo, da je vsaka situacija edinstvena, zato ocenimo čisto vse, od kakovosti življenja do skupnega stroška skrbi za kontinenco. Z inovacijami poskrbimo, da naši visokokakovostni izdelki in storitve izpolnjujejo dejanske potrebe. V sodelovanju z vami lahko tako spodbujamo kontinenco, ki resnično spreminja življenja.

Z inovacijami zagotavljamo boljšo skrb za kontinenco

Spodbujanje kontinence v prihodnosti

TENA Slip in TENA Comfort s ConfioAir™

TENA razume izzive ohranjanja zdrave kože. Izdelki TENA Slip in TENA Comfort s ConfioAir™ v celoti prepuščajo zrak, poleg tega pa so varni, udobni in nežni do kože. 88% vseh negovalcev je opazilo izboljšanje stanja kože ob uporabi izdelkov TENA Slip s ConfioAir™. [1]

Preberite več o teh izdelkih

TENA Slip in TENA Comfort s ConfioAir™

Rešitve TENA

V podjetju SCA stremimo k zagotavljanju skrbi za kontinenco pri vseh naših uporabnikih. Naš nabor inovativnih izdelkov in najboljših praks nege je zasnovan tako, da izpolnjuje potrebe posameznikov in delovnega okolja, saj ponuja udobje, diskretnost in varnost. Naši strokovni nasveti, usposabljanje in podpora so prilagojeni vašemu delovnemu mestu in zagotavljajo, da boste maksimalno izkoristili naše storitve.

Rešitve TENA

Reference

1Preizkušanje izdelkov TENA Slip s ConfioAir™ pri 242 negovalcih v treh državah, 2013.
2Nizozemsko ministrstvo za zdravje, socialne zadeve in šport. Uspešne poti v negovalnih ustanovah, 2006 (izvleček v angleščini).
3LOCOmotion, Knibbe & Knibbe. Povzetek rezultatov umivanja brez vode, 2013.
4Podatki Essity v arhivu; 181 študij primerov rešitev TENA po vsem svetu, večinoma v Evropi, pa tudi v ZDA, Kanadi in na Kitajskem. 2011-13.