Uporaba piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke. Ta odsek nudi informacije o načinu uporabe piškotkov, načinu upravljanja s piškotki in njihovem brisanju.
 

Kaj je piškotek? 

Podatki, preneseni na disk vašega računalnika s spletnega mesta so imenovani piškotki. 
 
To niso računalniški programi, temveč male informacijske datoteke, ki spletnim mestom omogočajo shranjevanje in dostop do informacij o uporabnikovem načinu brskanja po spletu. 
 
Večina spletnih mest uporablja piškotke, saj so ti del orodij, ki omogočajo izboljšave internetne uporabniške izkušnje. Piškotki spletnim mestom omogočajo, da ponudijo storitve po meri (na primer, pomnjenje prijavnih podatkov, ohranjanje izdelkov v košarici, ali prikaz ustreznih vsebin). 
 
Obstajajo različne vrste piškotkov: Začasni piškotki (ali sejni piškotki) so izbrisani, ko se brskalnik zapre; trajni piškotki niso izbrisani, ampak ostanejo v računalniku, dokler niso aktivno izbrisani ali potečejo (kar je odvisno od nastavitve trajanja piškotka na spletnem mestu). 
 

Kako izbrišete piškotek? 

Večina brskalnikov je nastavljena tako, da samodejno sprejemajo piškotke. 
 
V spletnem brskalniku jih je mogoče onemogočiti, a zapomnite si, da boste tako izgubili številne storitve, ki so potrebne za ustrezno delovanje spletnega mesta. 
 
Če želite izvedeti več informacij o piškotkih, si oglejte spletno mesto www.aboutcookies.org, ki vsebuje obsežne in izčrpne informacije o onemogočanju piškotkov z nastavitvami brskalnika in o brisanju že nameščenih piškotkov. 
 
Če želite izvedeti več o brisanju piškotkov iz mobilnega telefona, si oglejte navodila za uporabo telefona. 

Uporabniški prispevki

Essity vam lahko omogoči objavo informacij, komentarjev, ali drugih vsebin na našem spletnem mestu, socialnih omrežjih ali drugih internetnih storitvah. Tako se poveča pretok informacij o Essity in naših izdelkih. Oglejte si pogoje takšnih objav, ki so navedeni zgoraj.
 
Ne prispevajte informacij o tretjih osebah, razen v primeru, ko lahko predložite dokaz o njihovem soglasju s tovrstno objavo.