• Libero Comfort Size 6 packshot
  • Libero Comfort Size 6 Front
  • Libero Comfort Size 6 Back

Libero 6

Plenice so mehke, tekstilu podobna zaščitna plast omogoča dobro zračenje kože pod plenico. Omogočajo varnost in udobje in so primerne za dnevno in nočno uporabo.

  • Zunanji zračni material pomaga zaščititi občutljivo kožo
  • Super-vpojno jedro preprečuje izlitje
  • Mehko, elastično in anatomsko oblikovano jedro za udobno uporabo

Opis izdelka

Zunanji zračni material pomaga zaščititi občutljivo kožo

Zunanji sloji plenic Libero so izdelani iz mehkih in zračnih netkanih materialov, ki omogočajo dobro kroženje zraka in zagotavljajo, da občutljiva koža vašega dojenčka ostane prijetno suha, kar zmanjša možnost draženja kože. Plenice Libero pripomorejo k ohranjanju zdrave kože vašega dojenčka. Nenazadnje si svilnato mehka in občutljiva koža tudi zasluži najmehkejše materiale.

Super-vpojno jedro preprečuje izlitje

Vse Libero plenice imajo izjemno vpojno jedro, ki zagotavlja večurno zaščito pred iztekanjem. Izjemna vpojnost in zelo učinkovite bariere pred iztekanjem poskrbijo, da dojenčkova koža ostane suha.

Mehko, elastično in anatomsko oblikovano jedro za udobno uporabo

Plenice Libero so izdelane iz mehkih in koži prijaznih materialov. Elastika v pasu in pri nogah se prilagodi obliki telesa, anatomska oblika jedra pa se dobro prilega predelu med nogami. Plenica se vedno prilagodi položaju telesa, ne glede na to ali vaš otrok sedi, leži, stoji ali hodi.

Zapenjanje na ježke za udobno prileganje

Libero plenice omogočajo zapenjanje na ježke na sprednji strani plenice. Ti se lahko večkrat odpnejo in zapnejo, dokler se plenica popolnoma ne prilega dojenčkovemu telesu. Elastični pas in zapenjanje na ježke se prilagodita dojenčkovemu gibanju tako med sedenjem kot med stanjem.

Izjemna suhost

Plenice Libero zagotavljajo izjemno suhost. Tehnologija DryTech preprečuje morebitna iztekanja in ohranja občutljivo kožo vašega dojenčka suho in zdravo. Sistem večplastne zaščite hitro vpije vlago v jedro plenice, kar zmanjša možnost vnetja kože.

Teža

12kg to 22kg

Na voljo v paketih:

  • Paket za uporabnike: 72 Kos
  • Transportna enota: 3 Zav
  • Paket palet: 40 Kart

Specifikacije izdelkov

Izdelek Velikosti Minimalna
teža
Maksimalna
teža
Kosov
v
pakiranju
Kosov
v
škatli
Libero 6 6 12kg 22kg 72 216
Libero 6 6 12kg 22kg 46 184