• Libero Comfort velikost 7

Libero Comfort 7

Izdelane za dojenčke, težke 16–26 kg. Plenica za otroke je tanka in mehka, z raztegljivimi trakovi ob straneh, z mehkimi pregradami ob nogah, ki preprečujejo iztekanje in mokroto ter dojenčku zagotavljajo udobno gibanje. Plenica za otroke brez dodanega losjona je izdelana iz zračnih materialov, ki kožo vašega dojenčka ohranjajo prijetno suho.

  • Zračen material, ki nežno kožo vašega dojenčka ohranja suho
  • Mehke elastike okoli nog naredijo izdelek mehkejši in nežnejši ter preprečijo iztekanje.
  • Izjemno vpojno jedro preprečuje iztekanje

Opis izdelka

Zračen material, ki nežno kožo vašega dojenčka ohranja suho

Libero plenica je iz mehkega, zračnega netkanega zunanjega materiala, ki omogoča kroženje zraka, preprečuje draženje ter nežno kožo vašega dojenčka ohranja prijetno suho.

Mehke elastike okoli nog naredijo izdelek mehkejši in nežnejši ter preprečijo iztekanje.

Libero plenice so izdelane iz mehkega materiala, ki je nežen do kože vašega dojenčka. Mehke elastike okoli nog zagotavljajo izjemno prileganje Tanko in prožno jedro omogoča tesno prileganje v koraku. Med dojenčkovim sedenjem, ležanjem, stanjem in hojo se plenica prilagodi njegovemu gibanju.

Izjemno vpojno jedro preprečuje iztekanje

Vse Libero plenice imajo izjemno vpojno jedro, ki zagotavlja do 12 ur suhosti. Visoka vpojnost z učinkovitimi pregradami proti iztekanju ohranja suhost kože vašega dojenčka.

Z raztegljivim pasom in trakovi ob straneh. Nežno objame dojenčkov pas za boljše prileganje

Libero plenice so izdelane iz mehkega materiala, ki je nežen do kože vašega dojenčka. Elastika okoli pasu zagotavlja popolno prileganje in preprečuje iztekanje. Med dojenčkovim sedenjem, ležanjem, stanjem in hojo, se plenica preprosto prilagodi njegovemu gibanju in ostane varno na mestu.

Zapenjanje na ježke za udobno prileganje

Libero plenice omogočajo zapenjanje na ježke na sprednji strani plenice. Ti se lahko večkrat odpnejo in zapnejo, dokler se plenica popolnoma ne prilega dojenčkovemu telesu. Elastični pas in zapenjanje na ježke se prilagodita dojenčkovemu gibanju tako med sedenjem kot med stanjem.

Teža

16kg to 26kg

Na voljo v paketih:

  • Paket za uporabnike: 42 Kos
  • Transportna enota: 4 Zav
  • Paket palet: 36 Kart

Specifikacije izdelkov

Izdelek Velikosti Minimalna
teža
Maksimalna
teža
Kosov
v
pakiranju
Kosov
v
škatli
Libero Comfort 7 7 16kg 26kg 42 168