Izdelki za nego kože TENA

Za zagotovitev zdravja kože starejših oskrbovancev, vam ponujamo možnost popolne nege z našimi izdelki za nego kože TENA, ki so prilagojeni potrebam posameznikov.

Preizkušeni in dokazano učinkoviti

Izdelki za nego kože TENA® so drugačni: izboljšali smo sestavo naših izdelkov, razvili jasen in dobro prepoznaven slog označevanja ter ustvarili edinstveno, priročno in prepoznavno embalažo. Nabor učinkovitih in nežnih izdelkov TENA vam pomaga pri ohranjanju zdravja kože vaših oskrbovancev. Da bi vam pomagali to doseči, smo izdelke razvrstili v štiri kategorije

Trudimo se zagotavljati zdravje in dobro počutje

Verjamemo, da se naši inovativni izdelki medsebojno dopolnjujejo in vam pomagajo izboljšati zdravje kože starejših oskrbovalcev z občutljivo kožo ter hkrati pripomorejo k izboljšanju njihovega splošnega zdravstvenega stanja in počutja.

Izdelki za nego kože TENA

Izdelki za nego kože TENA

200x200_SkinCare_Teaser_No_Rinse.jpg

Umivanje (brez spiranja)

Za pogosto umivanje in vlaženje kože, kjer bi milo in voda lahko izsušila kožo.

Pojdite na izdelek

200x200_64363-00_TENA_Body_Wash_Shampoo_500ml.jpg

Umivanje (s spiranjem)

Nežno očisti kožo med tuširanjem ali kopanjem, občasno pa se lahko uporabi za umivanje brez izpiranja.

Pojdite na izdelek

200x200_SkinCare_Teaser_Protect.jpg

Zaščita

Dodatna zaščita, ki pomaga blažiti razdraženo kožo in preprečuje nadaljnje poškodbe.

200x200_SkinCare_Teaser_Moisture.jpg

Vlažnost

Izdelki za nego zmehčajo in pomirijo občutljivo kožo in pomagajo ohraniti njeno naravno vlažnost.

67 %

študija je pokazala, da se je oskrbovancem izboljšalo stanje kožnih obolenj [2]

75 %

V drugem domu za ostarele so po uvedbi TENA čistilne kreme in čistilnih robčkov [1] opazili 75-odstotno izboljšavo števila oskrbovancev z razdraženo kožo

Ker ima vsaka koža svojo zgodbo - TENA® izdelki za nego kože

Za zagotovitev zdravja kože starejših oskrbovancev vam ponujamo možnost popolne nege z izdelki za nego kože TENA, ki so prilagojeni potrebam posameznikov.

Izdelki za nego kože TENA so izdelani na podlagi večletnih izkušenj, ki zagotavljajo kakovost izdelkov pri inkontinenci. Je tudi rezultat tesnega sodelovanja z domovi starejših občanov in negovalci. S preventivno nego kože lahko pomagate zmanjšati tveganje poslabšanja stanja kože zaradi inkontinence in hkrati izboljšati delovno okolje vašega osebja. 

Izdelki so razdeljeni v štiri kategorije, ki se dopolnjujejo in jih je mogoče prilagoditi potrebam vaših oskrbovancev. 

Naši izdelki se dopolnjujejo in pomagajo izboljšati zdravje kože občutljivih starejših oskrbovalcev ter hkrati pripomorejo k izboljšanju njihovega splošnega zdravstvenega stanja in počutja.

Izdelki za nego kože TENA

Občutljiva koža starejših oseb potrebuje posebno nego

Pogosto umivanje z milom in vodo, kot tudi inkontinenca lahko poslabšata stanje kože, kar zmanjša njeno zmožnost preprečevanja vnetij. Poleg tega ima lahko poslabšano stanja kože zaradi inkontinence negativen vpliv na fizično in psihično počutje posameznikov. 3.

Optimalni postopek negovanja kože pri inkontinenci pomaga preprečiti dermatitis povezan z inkontinenco . Vključevati bi moral nežno umivanje in po potrebi uporabo zaščitne kreme. 3.

Izdelki za umivanje brez spiranja so najboljša izbira, ker omogočajo optimalno nego kože. 4.

Dokazi za TENA izdelke za nego kože

Izdelki za nego kože TENA so preizkušeni v ustanovah za dolgotrajno nego in dajejo spodbudne rezultate. [5,6]

Izdelki za nego kože TENA so pripomogli k izboljšanju stanja kože pri velikem številu oskrbovancev. Dve tretjini starejših oskrbovancev je opazilo izboljšanje stanja kože, ko so namesto mila in vode začeli uporabljati izdelke za nego kože TENA Skincare &. [1]

420x280_TENA_prof_Skincare_diagram_improved skin conditions.png

Visoka stopnja vlaženja in čiščenja. [5,6] Krema za umivanje TENA je 5-krat bolj vlažilna kot drugi čistilni izdelek, ki ne zahtevajo spiranja*, in 7-krat bolj vlažilna kot milo in voda. [5] TENA izdelki brez spiranja omogočajo enako učinkovito čiščenje kot milo in voda in nudijo visoko raven vlaženja. [6]

440x210_TENA_prof_Skincare_diagram_high level of moisturasation and cleansing.png

Reference

1Podatki v arhivu, študija TENA rešitve št. 3. Študija je vključevala 27 oskrbovancev v ustanovi za dolgotrajno oskrbo. Tekstilne rokavice za umivanje, tekočo vodo in milo so nadomestili s kremo za umivanje, TENA šamponom & za tuširanje ter vlažnimi in suhimi krpicami za enkratno uporabo.
2Študija je vključevala 27 oskrbovancev v ustanovi za dolgotrajno oskrbo. Tekstilne rokavice za umivanje, tekočo vodo in milo so nadomestili s kremo za umivanje, TENA šamponom & za tuširanje ter vlažnimi in suhimi krpicami za enkratno uporabo. 
3Bardsley A. (2013). Preprečevanje in obvladovanje z inkontinenco povezanega dermatitisa. Nursing Standard, 27(44), 41-46. 
4Ripley K. (2007). Nega kože pri bolnikih z urinsko ali fekalno inkontinenco. Primarna zdravstvena nega, 17(4), 29-34.
5Podatki v arhivu, TENA, na osnovi študije, opravljene na kremi za umivanje TENA in ustreznih konkurenčnih izdelkih. Februar, 2014. 
6Rönner A et al. (2010). Higienska učinkovitost 2 različnih postopkov za umivanje kože. Wound Ostomy Continence Nurs, 37(3), 260-264.