TENA za domove za ostarele

Pri  TENA smo predani k zagotavljanju boljše skrbi za kontinenco pri vseh uporabnikih. Imamo 50 let izkušenj in ponujamo partnerstvo pri razvoju rešitev, ki ponujajo optimalno prileganje in funkcionalnost za kakovostnejšo nego.

Predana podpora vašemu vsakodnevnemu delu

V družbi TENA razumemo edinstvenost vsake situacije in posameznika, zato je prilagojena oskrba za nas ključnega pomena. To pomeni, da ponujamo izdelke in postopke nege, ki so prilagojene posameznim oskrbovancem in vašemu delovnemu okolju. Z medsebojnim partnerstvom vas lahko podpremo pri zagotavljanju boljše skrbi za kontinenco, ki izboljša kakovost življenja vaših oskrbovancev in učinkovitost delovanja vaše ustanove.

Določitev potreb posameznikov

Zagotavljamo vam orodja, ki vam pomagajo oceniti individualne potrebe vaših oskrbovancev, da lahko vsakemu posamezniku ponudite pravo vrsto nege. Nega bo osebna, dostojanstvena in učinkovita, ker boste bolje razumeli, kaj ustreza kateremu oskrbovancu.

TENA za socialno varstvene ustanove

Načrti prilagojene oskrbe

Načrti oskrbe, ki so prilagojeni potrebam vaših oskrbovancev, so ključni del optimalne skrbi za kontinenco. Naša podporna orodja vam pomagajo zasnovati postopke prilagojene oskrbe v zvezi z uporabo izdelkov, straniščno rutino in skrbi za zdravo kožo. Prilagojeni načrti ne izboljšajo le kakovosti življenja vaših oskrbovancev, ampak podpirajo tudi učinkovitost vašega osebja in delovnega okolja.

Podpora vsakodnevni negi

Ponujamo širok nabor podpornih orodij, ki vam in vašem osebju pomaga vpeljati načrt prilagojene oskrbe. Naše spletno usposabljanje in strokovni nasveti izkušenih medicinskih sester vašem osebju pomagajo zagotavljati skrb za kontinenco, ki prinaša spremembe za vaše oskrbovance in vaše poslovanje.

Trajne izboljšave

Za zagotovitev večletne trajnosti izboljšav v vašem domu starejših občanov ponujamo velik nabor orodij za merjenje in ocenjevanje uspeha naših rešitev. Pomagali vam bomo nenehno ocenjevati vaš proračun na osnovi stroškov, ki so povezani z inkontinenco. Zagotovili vam bomo tudi orodja za meritev izboljšav zdravja kože vaših oskrbovancev kot tudi njihovega zadovoljstva in zadovoljstva osebja.

Reference

1Podatki Essity: Študija z inkontinenco povezanih izdelkov in storitev pri skrbi za starejše v občini København: Študija primera za štiri domove za ostarele. Januar 2011.