Vaša predvidena lokacija: <country>

Pojdite na spletno mesto TENA vašega tržišča za lokalne informacije.

Odkrijte popolno zaščito

Ne veste, kateri izdelek TENA Lady izbrati? 
Odkrijte pravi izdelek zase, tako da izberete izjavo, ki vam je najbolj pisana na kožo.

Za kakšno vrsto uhajanja urina gre pri vas?

Občasno izpustim kakšno kapljico ali dve

TENA Lady Slim Ultra Mini

Ta zaščitni vložek je izdelan posebej za ženske z rahlo oslabljenim mehurjem. Zanesljiv tudi med kašljanjem ali kihanjem, saj takoj vpije tekočino in prepreči nastanek neprijetnih vonjav. Vložki TENA Lady Slim Ultra Mini niso zgolj svilnato mehki, ampak so zaradi tehnologije microPROTEX™, veliko bolj vpojni kot običajni vložki. Diskretnost je enako pomembna kot zaščita.

Uhajanje izkusim občasno, vendar z veliko količino

TENA Lady Normal premium

Varovalne podloge TENA Lady Normal s sistemom Body Shaped DryZone nudijo TROJNO ZAŠČITO pred iztekanjem, neprijetnimi vonjavami in vlago.Predloge TENA Lady Normal so enako diskretne kot običajni higienski vložki, a veliko bolj vpojne, zato so udobne za uporabo in nudijo takojšen občutek suhosti ob vsaki aktivnosti.

Uhajanje izkusim pogosto z občasnim tokom urina

TENA Lady Extra

TENA Lady Extra s sistemom Body Shaped DRYZone omogoča TROJNO ZAŠČITO: pred iztekanjem, neprijetnim vonjem in mokroto. TENA Lady Extra je enako diskreten kot higienski vložek, vendar veliko bolj vpojen. Ves dan se boste počutili suho in udobno.

Izkušam večje uhajanje in navale

TENA Lady Maxi

TENA Lady Maxi z edinstvenim sistemom InstraDRY™Zone nudijo TROJNO ZAŠČITO pred iztekanjem, neprijetnimi vonjavami in vlago. Pripomočki TENA Lady Maxi nudijo izjemno zaščito in so veliko bolj vpojni kot običajni higienski vložki. Primerni so za vse, ki potrebujete visoko stopnjo zaščite, saj so udobni za uporabo in nudijo takojšen občutek suhosti ob vsaki aktivnosti.

Diskretne hlačke TENA Lady

Ženske hlačke TENA Lady za enkratno uporabo imajo ženstven vzorec in so narejene iz mehkega bombaža, zato so videti enako kot vsakdanje spodnje perilo, vendar ponujajo TROJNO ZAŠČITO pred puščanjem, zaudarjanjem in vlažnostjo.

TENA Pants Plus

Hlačke TENA Pants so namenjene enkratni uporabi, so diskretne in udobne ter se dobro prilegajo telesu. Odlikuje jih veliko inovativnih novosti. Ponujajo trojno zaščito -  pred iztekanjem, neprijetnim vonjem in občutkom mokrote.

Izkušam nenadzorovano praznjenje mehurja

TENA Pants Super

Hlačke TENA Pants  Super za ženske so namenjene enkratni uporabi, so diskretne in udobne ter se dobro prilegajo telesu. Odlikuje jih veliko inovativnih novosti, ponujajo trojno zaščito -  pred iztekanjem, neprijetnim vonjem in občutkom mokrote.