Vaša predvidena lokacija: <country>

Pojdite na spletno mesto TENA vašega tržišča za lokalne informacije.

Odkrijte popolno zaščito

Ne veste, kateri izdelek TENA Lady izbrati? 
Odkrijte pravi izdelek zase, tako da izberete izjavo, ki vam je najbolj pisana na kožo.

Za kakšno vrsto uhajanja urina gre pri vas?

Občasno izpustim kakšno kapljico ali dve

TENA Lady Ultra Mini

Vložki TENA Lady Ultra Mini vam nudijo TROJNO ZAŠČITO pred iztekanjem, neprijetnimi vonjavami in vlago. Izdelani so tako, da omogočajo kar največjo možno diskretnost. Ti majhni, svilnato mehki in udobni tanki vložki so tudi veliko bolj vpojni kot običajni tanki vložki. TENA Lady Ultra Mini v trenutku poskrbijo za manjša uhajanja.

Uhajanje izkusim občasno, vendar z veliko količino

TENA Lady Normal premium

Varovalne podloge TENA Lady Normal s sistemom Body Shaped DryZone nudijo TROJNO ZAŠČITO pred iztekanjem, neprijetnimi vonjavami in vlago.Predloge TENA Lady Normal so enako diskretne kot običajni higienski vložki, a veliko bolj vpojne, zato so udobne za uporabo in nudijo takojšen občutek suhosti ob vsaki aktivnosti.

Izkušam večje uhajanje in navale

TENA Lady Maxi

Predloge TENA Lady Maxi z edinstvenim sistemom InstraDRY™Zone nudijo TROJNO ZAŠČITO pred iztekanjem, neprijetnimi vonjavami in vlago. Predloge TENA Lady Maxi nudijo izjemno zaščito in so veliko bolj vpojne, kot običajni higienski vložki. Primerne so za vse, ki potrebujete visoko stopnjo zaščite, saj so udobne za uporabo in nudijo takojšen občutek suhosti ob vsaki aktivnosti.

Diskretne hlačke TENA Lady

Ženske hlačke TENA Lady za enkratno uporabo imajo ženstven vzorec in so narejene iz mehkega bombaža, zato so videti enako kot vsakdanje spodnje perilo, vendar ponujajo TROJNO ZAŠČITO pred puščanjem, zaudarjanjem in vlažnostjo.

TENA Pants Plus

Hlačke TENA Pants so namenjene enkratni uporabi, so diskretne in udobne ter se dobro prilegajo telesu. Odlikuje jih veliko inovativnih novosti. Ponujajo trojno zaščito -  pred iztekanjem, neprijetnim vonjem in občutkom mokrote.

Izkušam nenadzorovano praznjenje mehurja

TENA Pants Super

Hlačke TENA Pants  Super za ženske so namenjene enkratni uporabi, so diskretne in udobne ter se dobro prilegajo telesu. Odlikuje jih veliko inovativnih novosti, ponujajo trojno zaščito -  pred iztekanjem, neprijetnim vonjem in občutkom mokrote.

What are cookies?

Lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet.