Uporaba piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke, zato so v tem razdelku navedene podrobnosti o tem, kako uporabljamo piškotke in kako lahko nastavite, ali želite te piškotke ohraniti oziroma izbrisati.

To spletno mesto uporablja piškotke. V naslednjem razdelku boste prejeli podrobne informacije o uporabi piškotkov in vaših možnostih za njihovo sprejetje ali zavrnitev. 

Kaj je piškotek? 

„Piškotki“ so majhne podatkovne datoteke, ki se s spletnega mesta prenesejo na trdi disk vašega računalnika. Piškotki niso računalniški programi, temveč zgolj majhne besedilne datoteke, ki spletnim mestom omogočajo shranjevanje in zbiranje informacij o navadah iskanja uporabnika interneta. Večina spletnih mest uporablja piškotke, saj so del nabora orodij in izboljšujejo uporabniško izkušnjo na internetu. Piškotki spletnim mestom omogočajo zagotavljanje osebno prilagojenih storitev (npr. shranjevanje podatkov za prijavo, ohranjanje izdelkov v nakupovalni košarici ali prikazovanje relevantnih vsebin).

Kako uporabljamo piškotke 

Ker spoštujemo vašo pravico do zasebnosti, lahko zavrnete uporabo nekaterih piškotkov. Za ogled več informacij in spremembo naših prevzetih nastavitev kliknite na gumb „Nastavitve piškotkov“. Kljub temu lahko z blokiranjem nekaterih piškotkov vplivate na vašo izkušnjo spletnega mesta in storitev, ki jih ponujamo. Ko na naši pasici o piškotkih sprejmete vse piškotke, se strinjate s shranjevanjem piškotkov na vaši napravi za namene izboljšanja navigacije po spletnem mestu, analiziranja uporabe spletnega mesta in pomoči pri naših trženjskih dejavnostih. Če spremenite nastavitve piškotkov (bodisi prek naše povezave do nastavitev piškotkov ali v vašem brskalniku), bo spletno mesto delovalo brez zgornjih izboljšav.