Andreja o življenju z inkontinenco

»Bala sem se, da bo kdo opazil«

Andrejina zgodba

»Kot prodajalka v trgovini z oblekami sem ves dan na nogah in imam ves čas opravka s strankami. Pred veliko leti mi je med fizičnimi napori začel uhajati urin. Če sem na primer dvignila nekaj težkega v skladišču, mi je nekaj kapljic urina lahko ušlo v hlačke. Bala sem se, da bi to opazili moji kolegi, mogoče celo stranke.
 
Nekaj časa sem oklevala, nato pa sem vendar povedala svoji najboljši prijateljici, Gabi. Priporočila mi je poseben vložek za . To je bil čudovit nasvet in te vložki so mi pomagali še veliko let. Vendar se je sčasoma moja težava okrepila in vložki niso več zagotavljali zadostne zaščite.
 
Ko sem slišala za novo zaščitno spodnje perilo TENA, sem bila skeptična. Predloga ali vložek v hlačkah se mi nista zdela taka velika stvar, ampak da bi pustila svoje udobne hlačke in namesto tega nosila zaščitno spodnje perilo? Tega si nisem mogla predstavljati. Vendar me je premagala radovednost in naročila sem brezplačen vzorec. Želela sem jih vsaj preizkusiti. 
 
Ko je prišel paket, sem pričakovala debelo, staromodno spodnje perilo, ki bo vidno pod oblačili. Vendar se je izkazalo prav nasprotno. Zaščitno spodnje perilo TENA se tesno prilega telesu in je lepo oblikovano. Nihče ne more opaziti, da pod kavbojkami nosim izdelek za obvladovanje oslabljenega mehurja. Zaščitno spodnje perilo je poleg tega veliko bolj vpojno kot vložki. Iskala sem točno ta občutek varnosti. Zdaj lahko vsak dan nosim zaščitno spodnje perilo TENA, saj ga niti ne opazim več.«