Trojna zaščita pred iztekanjem, neprijetnim vonjem in vlažnostjo.

Vsak dan vam pomagajo ostati suhe, zaščitene in samozavestne.

je izjemno pogost pojav. Če ste med mnogimi, ki so izkusili uhajanje urina, vam želimo sporočiti, da vas to ne rabi nujno omejevati pri polnem uživanju življenja. 
 
Vsi izdelki v družini TENA Lady so razviti tako, da vam vsak dan in v vseh situacijah omogočijo ostati samozavestne in zaščitene. Izdelki TENA Lady vam ponujajo trojno zaščito pred iztekanjem, neprijetnim vonjem in vlažnostjo. Vsak dan vam pomagajo ostati suhe, zaščitene in samozavestne.
 
Delujejo tako: 
Ilustrirana ikona štirih puščic, usmerjenih na kapljico

Ohranja vas suhe

Ohranja vas suhe
Izdelki TENA Lady so pazljivo zasnovani tako, da vas ohranjajo suhe. Vrhnji sloj hitro in učinkovito odvaja vlago, ki se vpije v globlje plasti jedra.
Ilustrirana ikona puščic, usmerjenih iz osrednje točke

Nadzoruje vonjave

Nadzoruje vonjave
Vsi izdelki TENA Lady vsebujejo edinstvena aktivna mikro zrna za ohranjanje svežine, ki zadržujejo urin, s čimer zmanjšajo količino amoniaka, ki povzroča razvoj neprijetnih vonjav.
Ilustrirana ikona para hlačk

Varna oblika

Varna oblika
Izdelki TENA Lady so zasnovani z mislijo na žensko telo, zato zagotavljajo varno in udobno prileganje. V naši široki ponudbi boste našli izdelke za napredno zaščito ne glede na vaše potrebe, od najlažjih tankih vložkov do zaščitnega spodnjega perila, ki ženskam pomaga zagotoviti občutek varnosti.