Vaša predvidena lokacija: <country>

Pojdite na spletno mesto TENA vašega tržišča za lokalne informacije.

  • TENA Lady Pants Discreet Front
  • TENA Lady Discreet Back
  • TENA Lady Discreet Close-up
  • TROJNA ZAŠČITA –  preprečuje neprijetne vonjave in iztekanje, daje občutek suhosti

Diskretne hlačke TENA Lady

Ženske hlačke TENA Lady za enkratno uporabo imajo ženstven vzorec in so narejene iz mehkega bombaža, zato so videti enako kot vsakdanje spodnje perilo, vendar ponujajo TROJNO ZAŠČITO pred puščanjem, zaudarjanjem in vlažnostjo.

  • Izjemno vpojno območje
  • Kontrola svežega vonja zagotavlja boljšo samozavest
  • TROJNA ZAŠČITA- suhost, varnost in preprečevanje neprijetnih vonjav

Opis izdelka

Izjemno vpojno območje

Hlačke TENA Lady imajo izjemno vpojno območje, ki zagotavlja izjemno vpojnost in učinkovito zaščito pred uhajanjem. Izjemno vpojno območje hitro in učinkovito odvaja vlago, ki se vpije v globlje plasti jedra za večjo varnost. S hlačkami TENA Lady ste lahko pomirjene.

Kontrola svežega vonja zagotavlja boljšo samozavest

Ne dopustite, da bi uhajanje urina vplivalo na kakovost vašega življenja. Hlačke TENA Lady zagotavljajo kontrolo svežega vonja z edinstvenimi aktivnimi zrnci, ki preprečujejo nastanek neprijetnih vonjav. Z vložki TENA Lady boste ostale sveže in samozavestne.

TROJNA ZAŠČITA- suhost, varnost in preprečevanje neprijetnih vonjav

Vsi izdelki TENA Lady nudijo TROJNO ZAŠČITO: pred iztekanjem, neprijetnim vonjem in mokroto. Z uporabo TENA Lady vložkov ste dan in noč suhe, zaščitene in bolj samozavestne.

Zasnovane za ostajanje na mestu

Hlačke TENA Lady so zasnovane tako, da ostanejo na mestu, hkrati pa ponujajo izjemno zaščito, udobje in diskretnost, da se lahko osredotočite na zabavne plati življenja.

Podobnost s spodnjim perilom

Hlačke TENA Lady so že po zasnovi najbolj podobne spodnjem perilu med našimi izdelki, poleg tega pa ponujajo visoko mero diskretnosti in udobja.

Dihajoča tkanina z mehkobo bombaža

Hlačke TENA Lady so izdelane iz dihajočega, tkanini podobnega materiala z mehkobo bombaža, ki omogoča kroženje zraka, preprečuje vlažnost in spodbuja zdravje kože. Z vložki TENA Lady boste ostale sveže.

Tanjše jedro

Inovativno jedro hlačk TENA Lady je zdaj tanjše kot kdajkoli prej, zaradi česar so te hlačke bolj diskretne in hkrati bolj udobne.

Več elastike v jedru za izboljšano prileganje

Dodatna elastika, ki je postavljena po dolžini, omogoča izboljšano udobje in prileganje naše nove oblike hlačk.

Nove, integrirane ovire proti iztekanju zagotavljajo optimalno varnost

Naše hlačke TENA Lady so zasnovane z integriranimi ovirami proti iztekanju znotraj jedra, poleg tega pa so anatomsko prilagojene in zagotavljajo varovanje pred uhajanjem za popolno samozavest.

Ožji pas

Novi, ožji pas za hlače, ki so doslej najbolj podobne običajnemu spodnjemu perilu, omogoča izboljšano udobje in prileganje, vendar ohranja 100 % zanesljivost.

Dejstva o izdelku

Vpojnost

Prilega se velikosti bokov:

75 cm do 100 cm

Na voljo v paketih:

  • Paket za uporabnike: 12 kosov
zelena

Prilega se velikosti bokov:

95 cm do 125 cm

Na voljo v paketih:

  • Paket za uporabnike: 10 kosov
zelena