TENA Lady Maxi

TENA Lady Maxi z edinstvenim sistemom InstraDRY™Zone nudijo TROJNO ZAŠČITO pred iztekanjem, neprijetnimi vonjavami in vlago. Pripomočki TENA Lady Maxi nudijo izjemno zaščito in so veliko bolj vpojni kot običajni higienski vložki. Primerni so za vse, ki potrebujete visoko stopnjo zaščite, saj so udobni za uporabo in nudijo takojšen občutek suhosti ob vsaki aktivnosti.

  • Sistem InstaDRY™ zagotavlja takojšnjo vpojnost
  • Sistem Fresh Odour Control zagotavlja boljšo samozavest
  • TROJNA ZAŠČITA- suhost, varnost in preprečevanje neprijetnih vonjav

Opis izdelka

Sistem InstaDRY™ zagotavlja takojšnjo vpojnost

Sistem InstaDRY™ Zone zelo hitro odvaja tekočino proč od kože, globoko v jedro vložka, in tako omogoča večje udobje in suhost. S TENA Lady ste zato lahko vedno brezskrbni in samozavestni.

Sistem Fresh Odour Control zagotavlja boljšo samozavest

Uhajanje urina naj vas ne ustavi! Pripomočki TENA Lady imajo sistem Fresh OdourControl z mikro zrni, ki preprečujejo nastanek neprijetnega vonja. Pripomočki TENA Lady zagotavljajo občutek svežine in samozavesti pri opravljanju vseh dnevnih opravil.

TROJNA ZAŠČITA- suhost, varnost in preprečevanje neprijetnih vonjav

Vsi izdelki TENA Lady imajo TROJNO ZAŠČITO: pred iztekanjem, neprijetnim vonjem in mokroto. Z uporabo TENA Lady predlog ste dan in noč suhe, zaščitene in bolj samozavestne.

Dermatološko testirano

Vsi uporabljeni materiali v izdelkih so dermatološko testirani, varni in koži prijazni.

Izjemno nežen in suh, svilnato mehek dotik površine Silky Soft pri stiku s kožo.

Za občutek svežine in ohranjanje zdrave kože je zelo pomembno, da je koža suha. Prav zato imajopripomočki TENA Lady tkanini podoben zgornji sloj Silky Soft. Ta takoj vpije vlago in jo odvaja stran od kože. S TENA Lady bo koža ostala suha, vi pa zadovoljni.

TENA Lady vložki so anatomsko oblikovani za diskretno in udobno uporabo

Vložki TENA Lady zagotavljajo odlično zaščito, udobje in diskretnost. Vložki TENA Lady so anatomsko oblikovani za brezskrben občutek, zato se lahko posvetite zabavnim platem življenja.

Mehka elastika ščiti pred iztekanjem.

Vsekakor gre za vaš občutek varnosti. Elastičen rob vložka TENA Lady se prilagodi obliki vašega telesa. Nežno sledi gibanju vašega telesa, ne glede na to, kaj počnete. Vložki TENA Lady zagotavljajo brezskrbno gibanje in samozavestno opravljanje dnevnih aktivnosti.

Mehak in zračen zunanji sloj varuje zdravo kožo

TENA Lady pripomočki imajo mehak in zračen vrhnji sloj, kar omogoča dobro kroženje zraka in preprečuje zadrževanje vlage. To pripomore k ohranjanju zdrave kože. TENA Lady nudi dolgotrajen občutek svežine.

Posamično pakiranje

Vsak TENA Lady pripomoček je posamično pakiran. TENA Lady pripomočki so priročni in enostavni za odlaganje.

Dejstva o izdelku

Vpojnost

Available in lengths:

Dolžina: 37.7 cm

Na voljo v paketih:

  • Paket za uporabnike: 12 kosov