Ste se kdaj počutili, kot da nimate potrebne zaščite?

Menstrualni vložki so odlični. Za menstruacijo. A se pri uhajanju urina ne obnesejo najbolje. Zakaj ne bi namesto nečesa, kar nekako deluje, uporabili nekaj, kar je bilo ustvarjeno prav za to?*

Vložki za inkontinenco TENA so posebej zasnovani za uhajanje urina. Res je, da so menstrualni vložki videti primerni za inkontinenco, a za kaj več kot čajno žličko, ne bodo kos nalogi.

Edinstveno zasnovani za nalogo

Vložki TENA opravijo svoje delo zahvaljujoč štirim odličnim lastnostim, ki življenje z inkontinenco bistveno olajšajo. Ne verjemite nam na besedo, preizkusite sami z našim brezplačnim vzorcem.  

Ženska drži TENA Lady vložkov

Preprečevanje neprijetnih vonjav

Vložki TENA poskrbijo tudi za neprijetne vonjave, ki so posledica uhajanja urina. Zrnca v vložku preprečujejo nastajanje amoniaka in rast bakterij ter vam zagotavljajo občutek svežine.

Ženska drži TENA izdelek

Izreden občutek svežine

Vložki TENA vsebujejo super vpojne polimere, ki so podobni majhnim zrncem in se ob stiku s tekočino razširijo ter spremenijo v gel. Zrnca urin vpijejo in zadržijo, kar pomeni, da ostane vložek suh, vi pa prav tako.

ženska nalije vodo v kartušo

Hitro vpijanje

Vložki TENA vpijajo urin veliko hitreje ter vam zagotavljajo občutek čistosti in svežine. To je zahvaljujoč vrhnjemu sloju in vpojnim plastem, ki so posebno zasnovane za hitro uhajanje urina, medtem ko imajo menstrualni vložki odprto zasnovo za gost tok, kot je kri.

Slika ženske, ki za hrbtom drži blazinico TENA Discreet, ki ponazarja, kako tanek je.

Tanki in diskretni

Vložki TENA so tanki in diskretni, so veliko tanjši, kot bi pričakovali, posebno glede na njihovo moč vpijanja. Zagotovite si zaščito, ki jo potrebujete, in ne skrbite za diskretnost.

Zagotovite si jih že danes

Za začetek izberite med našimi najbolje prodajanimi vložki. Tako diskretni so, da jih ne boste niti opazili.
*Essity survey research 2021 UK, DE & FR Base: Women, aged 35+, with bladder weakness, who switched to TENA Mini pads/ liners from femcare towel/ panty liners in the last 12 months.