Priložnosti

Še naprej uživajte v dobrih plateh življenja

Potovanja, izleti na plažo ali pa zgodnje uživanje v postelji po napornem dnevu. Uživanje v življenju je človekova pravica, zato vas pri tem ne bi smel ustaviti . Izdelki TENA Lady so zasnovani na osnovi številnih vpogledov v potrebe strank. Na voljo je celovit nabor izdelkov v različnih oblikah, velikostih in stopnjah vpojnosti, ki so prilagojeni individualnim potrebam. 
 
V naboru so na voljo izdelki za zaščito pri inkontinenci od najlažjih do najtežjih situacij, celo tistih, ki so bolj težavne od drugih. Želimo, da privolite v pot ob koncu tedna, zabavo na plaži in izlet z avtomobilom med prazniki. Naj vam oslabljen mehur ne stoji na poti.
 
S pomočjo naslednjih namigov lahko obvladujete inkontinenco in oslabljen mehur, ko potujete ali se samo želite dobro naspati:
 
  • Preverite količino tekočine, ki ste jo spili, preden ste šli v posteljo ali na letalo. Vendar ne pozabite, da lahko tudi pitje premajhne količine vode razdraži vaš mehur in povzroči nujno potrebo po uriniranju. 
  • Načrtujte svoje »nujne postanke«, preden se odpravite na izlet z avtomobilom. S pomočjo Google Maps lahko določite restavracije, parke ali nakupovalna središča, kjer greste lahko na stranišče in tako ostanete mirne med vožnjo.  
  • Ne pozabite na Keglove vaje med jutranjo rutino. Že samo nekaj minut vaj za krepitev mišic medeničnega dna zmanjša tveganje uhajanja.
  • Prenesite aplikacijo, ki kaže najbližja stranišča. V trgovinah App Store ali Google Play imate na voljo veliko različnih aplikacij.