Nasveti in namigi

Uživajte v kakovostnem življenju z nasveti in namigi moških, ki vedo, o čem govorijo. Pri strokovnjakih smo zbrali nekatere koristne informacije.

Nasveti in namigi

Zadostna hidracija

Zadostna hidracija

Nikakor ne smete zmanjšati količine popite vode. Morda se vam zdi, da bi lahko z manjšim vnosom tekočin zmanjšali uhajanje urina, a bo taka odločitev privedla samo do dehidracije in možnosti, da postane vaš urin bolj koncentriran. Bolj koncentriran urin lahko privede do vnetja mehurja, tega pa nihče noče.
Zmernost

Zmernost

Sprožilci, kot so kofein, alkohol in umetna sladila, lahko okrepijo vašo potrebo po uriniranju. Ne skrbite, ni se vam treba odpovedati sladkostim življenja, a zmanjšanje količine zaužitega kofeina vam bo zelo koristilo.
Nehajte kaditi

Nehajte kaditi

Že zdaj se dobro zavedate, da je kajenje škodljivo za vaše zdravje, a še ta dodaten razlog, da prenehate kaditi, vam samo koristi. Na primer, ste vedeli, da lahko tobak poslabša simptome urinarnega trakta? Da sploh ne omenjamo dejstva, da kašljanje, ki pogosto spremlja kajenje, še dodatno spodbuja uhajanje urina.
Sprostite se

Sprostite se

Stres ni nikoli prijeten, še toliko manj, ker lahko povzroči uhajanje urina ali poslabša vaše simptome. Z uporabo tehnik za sproščanje, kot so dihalne vaje in meditacija, lahko izboljšate nadzor nad svojim mehurjem.

Priznanje

Tu je nekaj namigov v zvezi z zadostnim pitjem tekočin, ki so delovali pri meni. Zmanjšajte vnos tekočin nekaj ur pred odhodom v posteljo.

Ken

67

Priznanje

Nočem, da bi moji kolegi opazili uporabljene vložke v košu za smeti na stranišču, zato jih vedno zavijem v toaletni papir, preden jih odvržem.

Stane

42