Vaša predvidena lokacija: <country>

Pojdite na spletno mesto TENA vašega tržišča za lokalne informacije.

Politika zasebnosti

Pravilnik o obdelavi osebnih podatkov

Podjetje Essity Hygiene and Health AB (“Essity”) in povezana podjetja (“Essity” ali “Essity Group”) si prizadeva, da bodo vse osebe, čigar osebne podatke je obdelal Essity, zaupale v spoštovanje zasebnosti in da so njihovi osebni podatki skrbno varovani. Oglejte si tudi Kodeks ravnanja skupine Essity Group. Essity deluje v skladu z veljavnimi nacionalnimi zakoni o zaščiti podatkov, ki urejajo zbiranje in uporabo podatkov, povezanih s posamezniki ("osebnih podatkov") in v skladu s tem Pravilnikom o zasebnosti. Namen tega pravilnika o zasebnosti je določiti načela, ki veljajo za uporabo osebnih podatkov, ki nam jih prepustite, ali ki jih o vas pridobimo sami.
 
Essity ali povezano podjetje, kot je določeno v tem dokumentu ali na posameznem spletnem mestu, je urejevalec podatkov, ki odgovarja za obdelavo osebnih podatkov.
 
Informacije – Osebni podatki

Osebni podatki, vključno s podatki, kot so imena in naslovi, ki jih prepustite Essity, so lahko obdelani računalniško ali ročno. Osebni podatki, ki ste jih ponudili, bodo obdelani z namenom (i) administrativne obdelave povpraševanj ali dogovorov z vami, (ii) ponudbe informacij in storitev v povezavi s takšno zahtevo, (iii) marketinško in storitveno komunikacijo ter (iv) prodajno/produktni razvoj, če so potrebe zaznane s strani Essity. Prepustitev osebnih podatkov pomeni, da soglašate s pravili, kot so navedena v Pravilniku o zasebnosti in Pogojih uporabe.
 
Vsak obisk strani Essity lahko povzroči registracijo naslova IP, s katerega obiskovalec prihaja. Uporabljamo tudi naslove IP za merjenje uporabe spletnih mest Essity. (Naslov IP je edinstvena številka, ki včasih omogoča identifikacijo uporabnikove povezave z internetom in je samodejno poslana s strani spletnega brskalnika vsakič, ko si ogledate spletno mesto. Tovrstne meritve lahko vključujejo zbiranje informacij o vašem načinu uporabe spletnega mesta, ki vključuje nadzor nad uporabo mesta v pomoč Essity pri izboljšavah mesta, izboljšavah vaše osebne izkušnje s prilagajanjem prikazanih vsebin, optimizacijo uporabniške izkušnje in za določanje pogostosti uporabe. To lahko velja tudi za uporabniške račune, ki jih imate pri Essity. Opravimo lahko tudi statistične analize zbranih podatkov.
 
Občutljive informacije
 
Če nam prostovoljno prepustite občutljive osebne podatke (na primer podatke o vašem fizičnem zdravju), s tem soglašate, da Essity obdeluje te občutljive podatke za namen, ki je opisan v tem Pravilniku o zasebnosti (in obdelavo, ki je povezana s takšnim zbiranjem) v kolikor zakon predvideva soglasje za ta namen.
 
Objava osebnih podatkov tretjim osebam
 
Essity lahko vaše osebne podatke posreduje tretjim osebam, kot so partnerji in distributerji naših izdelkov, za namen, s katerim so bili podatki zbrani. Podatki, ki ste jih prepustili,posreduje so lahko izvoženi drugim članom skupine Essity Group in/ali poslovnim partnerjem znotraj države in zunaj EU.
 
Pri internetnem vnosu osebnih podatkov bodite pazljivi. Odgovornost za zaščito vaših gesel in osebnih informacij je vaša. Vaša uporaba tega spletnega mesta pomeni soglasje in prevzem teh tveganj.
 
Dostop do in popravki osebnih podatkov
 
Če imate kakršna koli vprašanja glede obdelave osebnih podatkov ali če menite, da so podatki, ki jih obdelujemo nepravilni ali nepopolni, se obrnite na podjetje SEssity, ki je navedeno na spletnem mestu. V skladu z zakonodajo o zaščiti osebnih podatkov imate morda pravico do dostopa in popravka vaših osebnih podatkov. Takšnim pravicam bomo v največji mogoči meri ugodili in izpolnili vse naše zakonske obveznosti.
 
Če se želite obrniti na Ponudnika glede tega Pravilnika o zasebnosti, se obrnite na Essity, Box 200, 101 23 STOCKHOLM, ali prek elektronske pošte na naslov info@tena.si