Vaša predvidena lokacija: <country>

Pojdite na spletno mesto TENA vašega tržišča za lokalne informacije.

Odkrijte popolno zaščito

Ne veste, kateri izdelek TENA Men izbrati?
Poiščite pravi izdelek zase, tako da si izberete zgodbo, ki vam je najbolj pisana na kožo.

Za kakšno vrsto uhajanja urina gre pri vas?

Občasno se mi dogaja, da mi urin uhaja po kapljicah ali pa mi malo uide.

Vpojna predloga TENA Men level 1

Ohranite nadzor nad uhajanjem urina in rahlo oslabljenim mehurjem z vpojno predlogo TENA Men Level 1. Ta žepna vpojna predloga, ki je zdaj tanjša, a še vedno 100-odstotno varna, vsebuje izboljšano območje visoke vpojnosti, ki se učinkovito spopada z uhajanji, neprijetnim vonjem in vlago. Obenem je zahvaljujoč posebni diskretni obliki za moške vpojna predloga tako udobna, da boste pozabili, da jo uporabljate. Kjer koli ste – v pisarni, telovadnici ali v družbi – vpojna predloga TENA Men Level 1 vas ohranja sveže in samozavestne ves dan.

Občasno se mi dogaja, da mi urin blago uhaja ali pa je uhajanje močnejše (izlivi)

Vpojna predloga TENA Men Level 2

Milijoni moških vseh starosti uporabljajo vpojno predlogo TENA Men Level 2 za ohranjanje nadzora in zaščito pred srednje močnim uhajanjem urina. Njeno vpojno jedro z izboljšanim območjem visoke vpojnosti za varovanje pred uhajanjem zadrži neprijeten vonj in vlago. Čeprav je vpojna predloga zdaj veliko tanjša, nudi isto raven zaščite, njena oblika košarice, ustvarjena posebej za moške, pa omogoča varno prileganje spodnjemu perilu in je tako udobna, da boste pozabili, da jo uporabljate. Uživajte v samozavesti in mirnosti zahvaljujoč vpojni predlogi TENA Men Level 2, kjer koli že ste.

Dogajajo se mi večja uhajanja in izlivi ali pa moram izdelek nositi dlje časa, npr. čez noč

Vpojna predloga TENA Men level 3

Vpojna predloga TENA Men Level 3 predstavlja našo najzanesljivejšo predlogo in ponuja učinkovito rešitev za močno uhajanje urina in močnejše navale. Njeno območje visoke vpojnosti z dvojnim jedrom se učinkovito spopada z uhajanji, neprijetnim vonjem in vlago, medtem ko izboljšana kontura za moške v obliki košarice ter tanka oblika zagotavljata varno in udobno prileganje spodnjemu perilu. Izberite rešitev, ki ji zaupajo milijoni moških vseh starosti – ostanite suhi, samozavestni ter ohranite nadzor podnevi in ponoči.

Hlačke TENA Pants Normal Hlačke za inkontinenco

Hlačke TENA Pants Normal so mehke in udobne.  lHlačke za inkontinenco za moške in ženske, ki so odlične za dnevno in nočno uporabo. V nasprotju z običajnimi plenicami za odrasle so hlačke TENA Pants ProSkin narejene z najsodobnejšo tehnologijo za zmanjševanje vlage. Zagotavljajo suhost, zaščito pred iztekanjemin preprečujejo nastanek neprijetnih vonjav. S pomočjo tehnologije FeelDry Advanced™ izdelek tekočino hitro in učinkovito vpije v jedro, ki zadrži tudi večje količine urina in kožo ohrani zdravo. Te hlačke za enkratno uporabo so narejene iz zračnih, izjemno vpojnih, tkanini podobnih materialov. Prilegajo se kot spodnje perilo in tako omogočajo samostojno in aktivno življenje.

Hlačke TENA Pants ProSkin so na voljo v več velikostih in vpojnostih.