TENA Wet Wipe vlažni robčki

Ti mehki in debeli robčki opravljajo 3 naloge naenkrat, saj so že navlaženi, zato kožo očistijo, obnovijo in zaščitijo v enem preprostem koraku.

  • Vsestranska nega kože
  • Spiranje ni potrebno
  • Praktični in priročni

Opis izdelka

Vsestranska nega kože

Ti izdelki so namenjeni predvsem pogosti negi intimnih delov kože vaših bližnjih ob zamenjavi inkontinenčnih pripomočkov. Primerni pa so tudi za umivanje celega telesa, saj lahko umivanje z navadnim milom in vodo izsuši kožo.

Spiranje ni potrebno

Po uporabi teh priročnih predhodno navlaženih robčkov ni potrebno spiranje ali sušenje.

Praktični in priročni

Niso zloženi, kar olajša uporabo. Izjemno mehki in debeli za vsakodnevno čiščenje in inkontinenčno oskrbo. Široka odprtina embalaže omogoča enostaven dostop z eno roko, plastičen pokrovček pa lahko zaprete in tako ohranite robčke sveže.

Higiensko čiščenje

Sistem »Clean touch« preprečuje dotikanje naslednjega robčka v paketu, s čimer se zmanjša tveganje za prenos okužb. Ti vlažilni robčki za enkratno uporabo odpravijo tveganje za prenos okužb, ki je prisotno pri uporabi čistilnih krpic za večkratno uporabo.

Ohranja zdravo kožo

Pomaga ohraniti naravno pH-vrednost kože. Dermatološko testirano. Brez alkohola in mila.

Blago odišavljeno

Kožo očisti in osveži ter preprečuje nastanek neprijetnih vonjav.

Dejstva o izdelku

Available in lengths:

Dolžina: 29 cm

Available in widths:

Width: 22 cm

Na voljo v paketih:

  • Paket za uporabnike: 48 kosov

Ingredients:

Aqua, Phenoxyethanol, Dimethicone, Octyldodecanol, Sodium Benzoate, Ethylhexyl Palmitate, Potassium Sorbate, Polysorbate 20, Ceteareth-25, Ceteth-2, Cetyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Polyquaternium-7, Parfum, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Tetrasodium EDTA, Fumaric Acid, Sodium Hydroxide, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Citric Acid