Libero Comfort 5

Plenice so mehke, tekstilu podobna zaščitna plast omogoča dobro zračenje kože pod plenico. S posebnim 3D vpojnim jedrom omogočajo več udobja in varnosti pred iztekanjem pri otrocih, ki začenjajo samostojno sedeti in hoditi.

  • Zračen material, ki nežno kožo vašega dojenčka ohranja suho
  • Mehke elastike okoli nog naredijo izdelek mehkejši in nežnejši ter preprečijo iztekanje.
  • Izjemno vpojno jedro preprečuje iztekanje

Opis izdelka

Zračen material, ki nežno kožo vašega dojenčka ohranja suho

Libero plenica je iz mehkega, zračnega netkanega zunanjega materiala, ki omogoča kroženje zraka, preprečuje draženje ter nežno kožo vašega dojenčka ohranja prijetno suho.

Mehke elastike okoli nog naredijo izdelek mehkejši in nežnejši ter preprečijo iztekanje.

Libero plenice so izdelane iz mehkega materiala, ki je nežen do kože vašega dojenčka. Mehke elastike okoli nog zagotavljajo izjemno prileganje. Tanko in prožno jedro omogoča tesno prileganje v koraku. Med dojenčkovim sedenjem, ležanjem, stanjem in hojo se plenica preprosto prilagodi njegovemu gibanju.

Izjemno vpojno jedro preprečuje iztekanje

Vse Libero plenice imajo izjemno vpojno jedro, ki zagotavlja do 12 ur suhosti. Visoka vpojnost z učinkovitimi pregradami proti iztekanju ohranja suhost kože vašega dojenčka.

Z raztegljivim pasom in trakovi ob straneh. Nežno objame dojenčkov pas za boljše prileganje

Libero plenice so izdelane iz mehkega materiala, ki je nežen do kože vašega dojenčka. Elastika okoli pasu zagotavlja popolno prileganje in preprečuje iztekanje. Med dojenčkovim sedenjem, ležanjem, stanjem in hojo, se plenica prilagodi njegovemu gibanju in ostane varno na mestu.

Z odobritvijo znaka za okolje Nordic Swan od leta 2009

Izjemno ponosni smo, da smo prejeli odobritev uradnega znaka za okolje nordijskih držav Nordic Swan. Pogoj za tovrstno odobritev je izpolnjevanje strogih zdravstvenih in okoljskih zahtev. V sklop vrednotenja sodita tudi kakovost in funkcionalnost izdelka. Nordic Swan preučuje, kako najpomembnejši deli življenjskega cikla plenic vplivajo na okolje. Pri Esitty sodelujemo v vseh fazah življenjskega cikla Libero plenic, pri čemer izbiramo dobavitelje materialov, načine proizvodnje plenic in same materiale.

Zapenjanje na ježke za udobno prileganje

Libero plenice omogočajo zapenjanje na ježke na sprednji strani plenice. Ti se lahko večkrat odpnejo in zapnejo, dokler se plenica popolnoma ne prilega dojenčkovemu telesu. Elastični pas in zapenjanje na ježke se prilagodita dojenčkovemu gibanju tako med sedenjem kot med stanjem.

Dejstva o izdelku

Weights

10 kg do 14 kg

Na voljo v paketih:

  • Paket za uporabnike: 78 kosov