Vaša predvidena lokacija: <country>

Pojdite na spletno mesto TENA vašega tržišča za lokalne informacije.

  • TENA Lady Pants Discreet Front
  • TENA Lady Discreet Back
  • TENA Lady Discreet Close-up
  • TROJNA ZAŠČITA –  preprečuje neprijetne vonjave in iztekanje, daje občutek suhosti

Diskretne hlačke TENA Lady

DISKRETNE hlačke TENA Lady so mehke bombažne hlačke za enkratno uporabo, ki ponujajo trojno zaščito pred puščanjem, zaudarjanjem in vlažnostjo. Zaradi ženstvenega natisnjenega vzorca in dihajoče tkanine diskretnih hlačk TENA Lady so te videti kot običajno spodnje perilo.

  • Izjemno vpojno območje za optimalno suhost
  • Kontrola svežega vonja nevtralizira neželene vonjave
  • TROJNA ZAŠČITA- suhost, varnost in preprečevanje neprijetnih vonjav

Opis izdelka

Izjemno vpojno območje za optimalno suhost

Inovativno izjemno vpojno območje znotraj jedra vsebuje edinstvene površinske kanale za učinkovito odvajanje vlage, ki se hitro vpije v globlje plasti jedra. Hlačke TENA Lady so zasnovane za zagotavljanje optimalnega varovanja pred uhajanjem, ki vašim bližnjim omogoča suh in samozavesten občutek skozi celoten dan.

Kontrola svežega vonja nevtralizira neželene vonjave

Kontrola svežega vonja nevtralizira neželene vonjave in vašim bližnjim omogoči svež in samozavesten občutek. Aktivna zrnca za preprečevanje nastanka neprijetnih vonjav ujamejo urin in zavirajo razvoj neprijetnih vonjav za večjo diskretnost in varnost.

TROJNA ZAŠČITA- suhost, varnost in preprečevanje neprijetnih vonjav

Vsi izdelki TENA Lady imajo TROJNO ZAŠČITO: pred iztekanjem, neprijetnim vonjem in mokroto. Z uporabo TENA Lady predlog ste dan in noč suhe, zaščitene in bolj samozavestne.

Anatomsko prilagojene

Hlačke TENA Lady so anatomsko prilagojene tako, da ostanejo na svojem mestu in ponujajo varno zaščito, udobje in diskretnost.

Te hlačke so najbolj podobne spodnjemu perilu doslej

Hlačke TENA Lady s svojim ženstvenim natisom, vzorci na zadnji strani, dihajočo tkanino in tankim jedrom zagotavljajo občutek, ki je najbolj podoben običajnemu spodnjemu perilu. Zasnovane so za izboljšanje diskretnosti in udobja, ki jih vaši bližnji potrebujejo za samozavesten občutek.

Dihajoča tkanina, ki je mehka kot bombaž

Hlačke TENA Lady so izdelane iz raztegljive in dihajoče tkanine z mehkobo bombaža, ki omogoča kroženje zraka in pripomore k optimalnem zdravju kože. Hlačke TENA Lady ponujajo nežen občutek na koži in boljšo zračnost za izboljšano udobje in suhost.

Tanjše jedro

Inovativno jedro hlačk TENA Lady je zdaj tanjše kot kdajkoli prej, zaradi česar so te hlačke bolj diskretne in hkrati bolj udobne.

Več elastike v jedru za izboljšano prileganje

Dodatna elastika, ki je postavljena po dolžini, omogoča izboljšano udobje in prileganje naše nove oblike hlačk.

Nove, integrirane ovire proti iztekanju zagotavljajo optimalno varnost

Naše hlačke TENA Lady so zasnovane z integriranimi ovirami proti iztekanju znotraj jedra, poleg tega pa so anatomsko prilagojene in zagotavljajo varovanje pred uhajanjem za popolno samozavest.

Ožji pas

Novi, ožji pas za hlače, ki so doslej najbolj podobne običajnemu spodnjemu perilu, omogoča izboljšano udobje in prileganje, vendar ohranja 100 % zanesljivost.

Dejstva o izdelku

Vpojnost

Prilega se velikosti bokov:

75 cm do 100 cm

Na voljo v paketih:

  • Paket za uporabnike: 12 kosov
zelena

Prilega se velikosti bokov:

95 cm do 125 cm

Na voljo v paketih:

  • Paket za uporabnike: 10 kosov
zelena