TENA Lady Maxi

TENA Lady Maxi z edinstvenim sistemom InstaDRY™ Zone nudijo TROJNO ZAŠČITO pred iztekanjem, neprijetnimi vonjavami in vlago. Pripomočki TENA Lady Maxi nudijo izjemno zaščito in so veliko bolj vpojni kot običajni higienski vložki. Primerni so za vse, ki potrebujete visoko stopnjo zaščite, saj so udobni za uporabo in nudijo takojšen občutek suhosti ob vsaki aktivnosti.

  • Sistem InstaDRY™ zagotavlja takojšnjo vpojnost
  • Sistem Fresh Odour Control preprečuje nastanek neprijetnih vonjav
  • TROJNA ZAŠČITA- suhost, varnost in preprečevanje neprijetnih vonjav

Opis izdelka

Sistem InstaDRY™ zagotavlja takojšnjo vpojnost

Sistem InstaDRY™ Zone zelo hitro odvaja tekočino proč od kože, globoko v jedro vložka, in tako omogoča večje udobje in suhost. S TENA Lady ste zato lahko vedno brezskrbni in samozavestni.

Sistem Fresh Odour Control preprečuje nastanek neprijetnih vonjav

Pripomočki TENA Lady imajo sistem Fresh OdourControl z mikro zrni, ki preprečujejo nastanek neprijetnega vonja. TENA Lady nudi diskretno zaščito in udobnost, zato ohranja več dostojanstva in zagotavlja uporabnicam boljši občutek.

TROJNA ZAŠČITA- suhost, varnost in preprečevanje neprijetnih vonjav

Vsi izdelki TENA Lady imajo TROJNO ZAŠČITO: pred iztekanjem, neprijetnim vonjem in mokroto. Z uporabo TENA Lady predlog ste dan in noč suhe, zaščitene in bolj samozavestne.

Dermatološko testirano

Vsi uporabljeni materiali v izdelkih so dermatološko testirani, varni in koži prijazni.

Izjemno nežen in suh, svilnato mehek dotik površine Silky Soft pri stiku s kožo.

Površina Silky Soft je izdelana iz gladkega in nežnega, tekstilu podobnega materiala, ki hitro vpije vlago, zato koža uporabnice ostane suha, kar pripomore k ohranjanju zdrave kože.

TENA Lady vložki so anatomsko oblikovani za diskretno in udobno uporabo

Vložki TENA Lady zagotavljajo odlično zaščito, udobje in diskretnost. Vložki TENA Lady so prilagojeni obliki telesa, da se vsaka uporabnica počuti udobno in samozavestno.

Mehka elastika ščiti pred iztekanjem.

Zaradi mehke stranske elastike se vložek TENA Lady dobro prilega obliki telesa, kar uporabnici zagotavlja dodatno zaščito pred iztekanjem in poveča udobje med uporabo.

Mehak in zračen zunanji sloj varuje zdravo kožo

TENA Lady pripomočki imajo mehak in zračen vrhnji sloj, kar omogoča dobro kroženje zraka in preprečuje zadrževanje vlage. To pripomore k ohranjanju zdrave kože. TENA Lady nudi dolgotrajen občutek svežine.

Posamično pakiranje

Vsak TENA Lady pripomoček je posamično pakiran. TENA Lady pripomočki so priročni in enostavni za odlaganje.

Dejstva o izdelku

Vpojnost

Available in lengths:

Dolžina: 37.7 cm

Na voljo v paketih:

  • Paket za uporabnike: 12 kosov