LIBERO 1

Pleničke so mehke, tekstilu podobna zaščitna plast omogoča dobro zračenje kože pod pleničko. Namenjene so vsakodnevni uporabi.

  • Zunanji zračni material pomaga zaščititi občutljivo kožo
  • Super-vpojno jedro preprečuje izlitje
  • Oblikovano za udobje

Opis izdelka

Zunanji zračni material pomaga zaščititi občutljivo kožo

Zunanji sloji plenic Libero so izdelani iz mehkih in zračnih netkanih materialov, ki omogočajo dobro kroženje zraka in zagotavljajo, da občutljiva koža vašega dojenčka ostane prijetno suha, kar zmanjša možnost draženja kože. Plenice Libero pripomorejo k ohranjanju zdrave kože vašega dojenčka. Nenazadnje si svilnato mehka in občutljiva koža tudi zasluži najmehkejše materiale.

Super-vpojno jedro preprečuje izlitje

Vse Libero plenice imajo izjemno vpojno jedro, ki zagotavlja večurno zaščito pred iztekanjem. Izjemna vpojnost in zelo učinkovite bariere pred iztekanjem poskrbijo, da dojenčkova koža ostane suha.

Oblikovano za udobje

Plenice Libero so izdelane iz mehkih in dojenčkovi koži prijaznih materialov. Anatomska oblika jedra se dobro prilega predelu med nogami. Plenice se zelo dobro prilagajajo položaju in gibanju vašega otroka, tako pri sedenju in ležanju kot pri stanju in hoji.

Sprijemni trak za udobno namestitev

Plenice Libero imajo sprijemne trakove, ki se pritrdijo na sprednjo stran plenice in se lahko po potrebi večkrat ponovno pripnejo, dokler se plenica povsem ne prilega telesu.

Izjemna suhost

Plenice Libero zagotavljajo izjemno suhost. Tehnologija DryTech preprečuje morebitna iztekanja, saj tekočino hitro vpije v jedro plenice, kar zmanjša možnost vnetja občutljive kože. Dojenčkova koža tako ostane suha in zdrava.

Dejstva o izdelku

Weights

2 kg do 5 kg

Na voljo v paketih:

  • Paket za uporabnike: 44 kosov