To spletno mesto uporablja piškotke, da vam lahko zagotovimo najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjim brskanjem po spletnem mestu se strinjate z našo uporabo piškotkov. · Preberite več o piškotkih, ki jih uporabljamo in njihovih nastavitvah Strinjam se

Vaša predvidena lokacija: <country>

Pojdite na spletno mesto TENA vašega tržišča za lokalne informacije.

Politika zasebnosti

Pravilnik o obdelavi osebnih podatkov

Podjetje "Essity” in povezana podjetja si prizadeva, da bodo vse osebe, čigar osebne podatke je obdelal EssityA, zaupale v spoštovanje zasebnosti in da so njihovi osebni podatki skrbno varovani. Oglejte si tudi Kodeks ravnanja skupine Essity. Essity deluje v skladu z veljavnimi nacionalnimi zakoni o zaščiti podatkov, ki urejajo zbiranje in uporabo podatkov, povezanih s posamezniki ("osebnih podatkov") in v skladu s tem Pravilnikom o zasebnosti. Namen tega pravilnika o zasebnosti je določiti načela, ki veljajo za uporabo osebnih podatkov, ki nam jih prepustite, ali ki jih o vas pridobimo sami.
 
Essity ali povezano podjetje, kot je določeno v tem dokumentu ali na posameznem spletnem mestu, je urejevalec podatkov, ki odgovarja za obdelavo osebnih podatkov.
 
Informacije – Osebni podatki

Osebni podatki, vključno s podatki, kot so imena in naslovi, ki jih prepustite Essity, so lahko obdelani računalniško ali ročno. Osebni podatki, ki ste jih ponudili, bodo obdelani z namenom (i) administrativne obdelave povpraševanj ali dogovorov z vami, (ii) ponudbe informacij in storitev v povezavi s takšno zahtevo, (iii) marketinško in storitveno komunikacijo ter (iv) prodajno/produktni razvoj, če so potrebe zaznane s strani Essity. Prepustitev osebnih podatkov pomeni, da soglašate s pravili, kot so navedena v Pravilniku o zasebnosti in Pogojih uporabe.
 
Vsak obisk strani Essity lahko povzroči registracijo naslova IP, s katerega obiskovalec prihaja. Uporabljamo tudi naslove IP za merjenje uporabe spletnih mest Essity. (Naslov IP je edinstvena številka, ki včasih omogoča identifikacijo uporabnikove povezave z internetom in je samodejno poslana s strani spletnega brskalnika vsakič, ko si ogledate spletno mesto. Tovrstne meritve lahko vključujejo zbiranje informacij o vašem načinu uporabe spletnega mesta, ki vključuje nadzor nad uporabo mesta v pomoč Essity pri izboljšavah mesta, izboljšavah vaše osebne izkušnje s prilagajanjem prikazanih vsebin, optimizacijo uporabniške izkušnje in za določanje pogostosti uporabe. To lahko velja tudi za uporabniške račune, ki jih imate pri Essity. Opravimo lahko tudi statistične analize zbranih podatkov.
 
Občutljive informacije
 
Če nam prostovoljno prepustite občutljive osebne podatke (na primer podatke o vašem fizičnem zdravju), s tem soglašate, da Essity obdeluje te občutljive podatke za namen, ki je opisan v tem Pravilniku o zasebnosti (in obdelavo, ki je povezana s takšnim zbiranjem) v kolikor zakon predvideva soglasje za ta namen.
 
Objava osebnih podatkov tretjim osebam
 
Essity lahko vaše osebne podatke posreduje tretjim osebam, kot so partnerji in distributerji naših izdelkov, za namen, s katerim so bili podatki zbrani. Podatki, ki ste jih prepustili, so lahko izvoženi drugim članom skupine Essity in/ali poslovnim partnerjem znotraj države in zunaj EU.
 
Pri internetnem vnosu osebnih podatkov bodite pazljivi. Odgovornost za zaščito vaših gesel in osebnih informacij je vaša. Vaša uporaba tega spletnega mesta pomeni soglasje in prevzem teh tveganj.
 
Dostop in popravki osebnih podatkov
 
Če imate kakršna koli vprašanja glede obdelave osebnih podatkov ali če menite, da so podatki, ki jih obdelujemo nepravilni ali nepopolni, se obrnite na podjetje Essity, ki je navedeno na spletnem mestu. V skladu z zakonodajo o zaščiti osebnih podatkov imate morda pravico do dostopa in popravka vaših osebnih podatkov. Takšnim pravicam bomo v največji mogoči meri ugodili in izpolnili vse naše zakonske obveznosti.
 
Če se želite obrniti na Ponudnika glede tega Pravilnika o zasebnosti, se obrnite na Essity Hygiene and Health AB, Box 200, 101 23 STOCKHOLM, ali prek elektronske pošte na naslov info@essity.com.

What are cookies?

Lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet.