To spletno mesto uporablja piškotke, da vam lahko zagotovimo najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjim brskanjem po spletnem mestu se strinjate z našo uporabo piškotkov. · Preberite več o piškotkih, ki jih uporabljamo in njihovih nastavitvah Strinjam se

Vaša predvidena lokacija: <country>

Pojdite na spletno mesto TENA vašega tržišča za lokalne informacije.

Zakaj TENA

5-letna deklica sedi na kolenih skrbnega očeta in si briše obraz z robčkom.
Otroci se razvijajo z različno hitrostjo in na različne načine, pa naj gre za hojo, govor ali celo zavezovanje vezalk. To seveda velja tudi za navajanje na stranišče. Nekateri otroci brez težav dosežejo suhost. Pri drugih pa lahko ta postopek iz različnih razlogov traja dlje. Morda gre za začasno izgubo nadzora, na primer pri močenju postelje, ali pa gre za bolj trajno vrsto inkontinence. Obvladovanje inkontinence je lahko stresno za celotno družino. Otroci se lahko bojijo nesreče in jim je hkrati nerodno, staršem pa je včasih težko ugotoviti, kako nuditi čustveno podporo otrokom.
 
TENA zato poleg izdelkov za obvladovanje inkontinence zagotavlja namige in nasvete drugih staršev in negovalcev, s pomočjo katerih boste vedeli, na kaj naj mislite pri spopadanju s to situacijo.